2777
2789
عنوان

وام طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 42 پست
این حوری که سودش میشه 30 درصد نه 3

والا من نمیدونم ب من گفت 3درصده کلا ۳ میلیون تو این ده ماه باید بهش بدم با ده تومن پول وام ۱۳ تومن کلا منم سردر نمیارم خواستم با بچه های گل نی نی سایت مشورت کنم

اخه بانک ب مقدار طلای من 700 یا ۸۰۰ تومن بیشتر وام نمیده

گلم،بانک کارگشا دو. مدل وام داره، یکی اینکه طلا رو گرو میذاری، وزن میکنه هر گرم فکر کنم 20هزار میده، بعد یکسال تسویه میکنه، پول بانک رو پس میدی با یک درصد ناچیزی، سقفش هم دو میلیون هست، قابل تمدید هم هس

یک مدل دیگه از روی خود طلا وام برمیداری مثلا برای، 60گرم سه میلیون وام میده، قابل تمدید نیس سر سال باید تسویه کنی هر یک میلیون 200هزار سود میگیره ازت، برای شما این وام بهتره چون پول بیشتری بهت میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اونجایی که من گذاشتم طلا فروش بودن دفترشون هم تو برج گلدیس بود البته من طلا فروشیشون و نرفتم رو ...

اتفاقا یکی از اگهی کننده ها هم ادرسش برج گلدیس بود

گلم،بانک کارگشا دو. مدل وام داره، یکی اینکه طلا رو گرو میذاری، وزن میکنه هر گرم فکر کنم 20هزار میده، ...

عزیزم پس من تماس گرفتم گفتن ب این مبلغ طلای من ۷۰۰یا۸۰۰ بیشتر نمیدن

اتفاقا یکی از اگهی کننده ها هم ادرسش برج گلدیس بود

اره منم اونجا گذاشتم ولی همش تن و‌بدنم میلرزید که نکنه جمع کنن برن😅😅😅

ولی برای ما خیلی خوب شد اول میخواستم طلامو بفروشم اون موقع ۱۰میلیون میخریدن جاش گذاشتم اینجا ۹میلیون وام گرفتم هرچند خیلی استرس داشتم ولی الان که طلا ۳برابر شده خداروشکر میکنم که نفروختم حداقل طلام موند

اره منم اونجا گذاشتم ولی همش تن و‌بدنم میلرزید که نکنه جمع کنن برن😅😅😅 ولی برای ما خیلی خوب شد او ...

شمارشو میدی عزیزم؟ اونیم ک من صحبت کردم طبقه شش برج گلدیس بود اقای عبدی واسه شما هم همین اقا بود؟

چه کاریه خب؟ از یه جای دیگه وام جورکن 

اصلا خودت یه قرعه کشی 10 تومنی بین فامیلاتون و دوست و آشناها بذار , 

به نظرم اصلا نمیشه اعتماد کرد اصلا 

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
ن همون مبلغلی ک طلا بهشون میدیم همونو میدن مثلا من ده میلیون طلا میدم همون ده تومن رو ب من وام میدن ...

اونوقت اگه قیمت طلا اومد پایین پول و سود خودشون رو موقع پرداخت ازت گرفتن و اگه قیمت طلا چند برابر شد طلاها رو پس ندادن چه کاری از دستت برمیاد! کار عاقلانه ای نیست

اونوقت اگه قیمت طلا اومد پایین پول و سود خودشون رو موقع پرداخت ازت گرفتن و اگه قیمت طلا چند برابر شد ...

اره اینم حرفیه خیلی دو دلم از ی طرف هم پولشو لازم از ی طرف هم میترسم