2777
2789
عنوان

خواهرشوهر پررو

1232 بازدید | 25 پست

بچه ها یک خواهرشوهر دارم که سالی به دوازده ماه یک زنگ نمیزنه چه به خودم چه به شوهرم. اما هروقت پول لازم داره اول زنگ میزنه احوالپرسی بعد چند روز زنگ میزنه که پول لازم دارم بهم بده داداش. شوهر من هم همیشه تو رودربایستی قبول میکنه. الان شرایط مالیمون خیلی خوب نیست خیلی پول لازم داریم این هم زنگ زده 5 میلیون میخواد. شوهرم هم گفته حالا یک فکری میکنم. من ناراحت نمیشم که شوهرم به خانواده اش کمک کنه اما یکی از رفتار خودش که فقط تا پول بخواد زنگ میزنه خیلی بدم میاد، یکی هم اینکه وقتی خانواده اش پول میگیرن بعد چندین ماه اون هم تیکه تیکه پس میدن که اصلا آدم نمیفهمه چی شد پوله. در ضمن شوهرم خیلی هم رو خانواده اش حساسه.

میشه همفکری کنید یک راهی به ذهنتون رسید بگید که این پول دست خواهرش نیفته. البته بدون دعوا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدبدم میادازمردایی ک خودشونوواسه خواهرمادرشون میکشن تواین بی پولی میخواد ۵ملیون جورکنه بده خواهرش ایییییش😕😕😕😕😡😡😡😡😡

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
۵میلیوووون؟؟؟ما صدتومن پول اسباب بازی دخترشو دادیم به شوهرم گفتم خوشم نمیاد همیشگی باشه

خوبه با شوهرت راحتی عزیزم. 5 سال پیش هم 2 میلیون قرض به برادرش داد که ماشین بخره . نشون به اون نشون که تا بعد از 3 سال زنگ به مادرشوهرم نزدم پس نداد تازه هنوز هم که هنوزه 400 تومنش رو نداده

تو این اوضاع پول هرروز داره بی ارزش میشه.باید ازش استفاده کنید مثل ما بدبخت که پارسال پول دادیم برادرشوهرم با اون پول میتونستیم دوتا  کولر گازی بخریم.الان اون پول هم پس بده باید بذاریم روش تا بتونیم یه دونه بخریم 

ای بابا خانم جان ما پول پیش خونه خارشوهرم رو دادیم اصلا گفتن دستت درد نکنه . ولی من دم شوهرمو چیدم که دیگه از این کارا نکنه . مرد باید اینقدر مقروض باشه و بگه چقدر خرج زن و بچه زیاده که دیگه از این غلطا به ذهنشم خطور نکنه 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....