شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الهی ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجترواشین الهی آمین
لطفا برای نی نی دار شدن سحر بعد از چندین سال انتظار
و آشتی کردن ی خانم با همسرشون دعا کنین
الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
ممنون از دعای خوبتون همه دوستان حاجت روا بشن بحق این روز عزیز
الهی هرچی بخیروصلاحتونه ب عالیترین نحو وبزودی زود براتون رقم بخوره الهی آمین
الهی دل مهربونتون بزودی زود لبریز از شادی واقعی و دائمی بشه الهی آمین
نمیدونم چطوری تشکر کنم دوست عزیز هر چی از خدا بخوای بهت بده امروز دلم شکسته بود تاپیک زدم&nb ...
الهی ک امیدتون همیشگی و بادوام باشه الهی آمین همچنین شما خانمی💝💖💝
سلام دوستان گلم....من تو یک ختم چله عاشورا شرکت کردم 11روزش خونده شده گفتم اگر کسی میخواد ادامشو به نیت خوش انجام بده اسم خودشو بنویسع روز چهلم هم روز قبل ماه محرم میفته