2777
2789

سلام دوستان.من یه دوست دارم که 26 سالشه والان 6ساله ازدواج کرده واز اولم اقدام داشته اما تا الان باردار نشده.قبلا مشکلش این بود که فولیکولاش ضعیف بود وبا پیگیری دکتر رفتن این مشکل حل شد والان دکتر میگه فولیکولاش خوب شده.دکتر بهش گفته بود 10کیلو وزن کم کن اونم کم کرده .عفونتم داشته با دارو برطرف شده کاملا.اینسری دکتربراش قرص لتریزون نوشته وداره مصرف میکنه.از بعد از پریش کیت تخمک گذاری گذاشته تا الان که 19 پریش هست هنوز کیتش هاله پرنگ ننداخته ولی خب ترشحات تخمک گذاری رو دوروزه که شدید داره.پس چرا کیتش هاله نمیندازه؟؟؟؟؟

تو قسمت سرچ (فرمولاسیون مادرشدن )رو بزن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پیشنهاد من برای دوستت اینه که حتما مرکز ناباروری بره ووقتشو صرف دکترای شخصی نکنه

اخه دکتر لامذهبش گفته توخودت میتونی باردارشی لازم نیس با روشهای کمک بارداری باردارشی.خیلی داغونه منم حسابی براش ناراحتم

اخه دکتر لامذهبش گفته توخودت میتونی باردارشی لازم نیس با روشهای کمک بارداری باردارشی.خیلی داغونه منم ...

عزیزم 6سال زمان کمی نیست به نظر من وقتشو تلف میکنه دکترا کلا حرف زیاد میزنن ولی مرکز ناباروری یه چیز دیگه ست

دلم یه خواب آروم میخواد خستم خیلی خسته.....
اخه دکتر لامذهبش گفته توخودت میتونی باردارشی لازم نیس با روشهای کمک بارداری باردارشی.خیلی داغونه منم ...

دکتر که دلش براش نمیسوزه نمیاد بیمار خودشو بپرونه خودش باید عاقل باشه دکتر مناسب انتخاب کنه یا مرکز ناباروری بره یا فوق تخصص نازایی

دکتر که دلش براش نمیسوزه نمیاد بیمار خودشو بپرونه خودش باید عاقل باشه دکتر مناسب انتخاب کنه یا مرکز ...

همین دکترشم فوق تخصص ناباروریه.ولی همش با دارو ردش میکنه برا سری بعد