2777
2789
عنوان

کدبانوهای محترم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 43 پست
و اینکه کلا چیکار کنم قورمه سبزیم خوشمزه😋 بشه؟؟

خب اول سبزي رو تو روغن فراوون سرخ كنه بعد چندبار تفت دادن ي قاشق رب اضافه كن خيلي سرخ كن بذار رنگو بوش تغيير كنه وقتي ديدي روغنش سبز شد خاموش كن

پياز داغ كن تو روغن كم ن ها

بعد گوشت رو سرخ كن بعد سرخ كردم زرد چوبه فلفل سياه و زنجبيل بريز و تفت بده خوب ك بوش دراومد اب بريز بذار بجوشه جوشيد سبزي رو اضاف كن زيرشو كن كن

حالا برا لوبيا لوبيا حد معتدلش نفري ي قاشقه اما من ام بخام با قلشق خساب كنم نفري دوتا ميريزم اگ بخام دستي حسب كنم معمولا برا جهارنفر هشت مشت بسته لوبيا ميريزم اوبيا رو بشور بريز تو قابلمه ت زيرشو كم كن بذار جا بيوفته الان بذاري برا ساعت١٠:٣٠امتده س من برا ناهار از شب قبل ميذارم برا سام از سر صبح عالي ميشه همه نكته ش ب خوب سرخ كردن سبزيه

گوشت قومرمه حتما گوسفندی و استخون دار باشه،پرگوشت خوشمزه تره،سبزیشم سرخ کن از اول بریز،تازه ی رب اخر با شنبلیله خشک رو توی روغن داغ بریز و سریع خاموش کن بریز،بیهوش میشی ار عطر و طعم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.