2777
2789
عنوان

کیا تو خیابون ضایع شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 75 پست

من ی بار اژانس گرفتم گفتم پول ندارم میرم از تو خونه براتون میارم عجله داشتم دوییدم اومدم پایین رسیدم به ماشین هرچی در ماشین میکشیدم باز نمیشد 😐داشتم با در کشتی میگرفتم یهو دیدم ماشین جلویی داره میخنده تازه فهمیدم این ماشین کسی توش نی تاکسی ماشین جلوویی بوده😆

یه بارم دخترعمم میگفت تو پاساژ داشتم میگشتم برای خودم یه مانکن دیدم که خیلی قشنگه نیم ساعتی داشتم نگ ...

وایی طرف چی کار کرده؟؟😂😂😂

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار اژانس گرفتم گفتم پول ندارم میرم از تو خونه براتون میارم عجله داشتم دوییدم اومدم پایین رسیدم ...

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
وااای جر خورم دختر.  منم یه بار رفتم آرایشگاه گفت چه مدلی موهاتو بزنم  گفتم کف گرگی بزن م ...

خوبه طرف کف گرگی نزده تو صورتت😜😜

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

احتمالا هرکس تهرانه پاساژ رضا رفته سمت چپه هر طبقه انتهای راهرو آینس من شاید بیش از ٢٠بار این اتفاق افتاده برام که محو تماشای مغازه هام یه آن   محکم میخورم به اینه بعد جالبه با خودم میگم اِ این خانمه چقد شبیه منه🤔 

به خدا خل نیستم بد طراحی کردن لامصبو🤣

چون شوهرمم پشت سرمن همین اتفاق میوفته براش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

وااایییی ی سال برف بوود تو دانشگاه بودم خدا نیاره جلو پسر جماعت ظاهر بشی هیچی دیگ چکمه هم پام تا زیر زانو نمیدونم چطور شد بخدا سابقه نداش خوردم زمین حالا شلوغم نبود بخاطر سردی هوا ولی همون بس بود مثل بمب تو دانشگاه پیچید بد لنگام رفت هوا😤😤😭😭😭😭

من یه بار اومدم سوار تاکسی بشم راننده تاکسی منو ندید گازو گرفت رفت  😦😦😦😦 من یه پام بیرون یه ...

خیلی خندیدم دمت گرم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

زیاده یادم‌نیست ...یبار سوار تاکسی شدم مسافتم طولانی بود کمی.آقااااا هرجور حرف میزدم چپر چلاق میشد ...صدام تو دماغی میشد .در صورتی ک روز عادی اینجور نبود.  یا مث منگلا رفتار میکردم .جلوم نشسته بودم. اخر آقاهه با خنده گفت. حالت خوبه شما؟  انگار تو ی عالم دیگه . 😫😅😅😅 ی دفعه صدااام ناز ک میشد یدفعه بلند و کلفت ..نمیدونم چ مرگم بود!

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
زیاده یادم‌نیست ...یبار سوار تاکسی شدم مسافتم طولانی بود کمی.آقااااا هرجور حرف میزدم چپر چلاق میشد . ...

حتما..مصرف  نکردی...خخخخ      

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....