دخترم چهارده ماهش تموم شده از دو ماه پیش در تلاش راه بره.ولی هنوز کامل یاد نگرفته.یعنی هم رو پنجه میره هم زانوهاش احساس میکنم جون نداره.چی بدم بخوره که جون بگیره.برا رو پنجه رفتنش چیکار کنم.بیست قدم میره میوفته
کفش صدا دار بپوش پاش بعد پاشنه پاش رو بزن زمین که متوجه بشه اگه درست راه بره صدا میده. اوایل همشون اینجوری ان بعدش درست میشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
اینم بگم پسرم وقتی راه افتاد خیلی طول کشید مسلط بشه
۸ ماه با دست گرفتن به دیوار راه میرفت
بعد ۱۱ ماه شروع کرد بدون دیوار راه رفتن و رو پنجه راه میرفت
۱۲ ماه مسلط شد
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اگه مشکل وزن نداشته باشه به خاطر ضعیف بودنش نیست تو هر بچه ای فرق میکنه
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی