2777
2789
عنوان

پلیس بازی تو نی نی سایت ضروریه...

293 بازدید | 45 پست

دوستای خوبم من خودم خیلی خوشبینم ولی احیرا تاپیک هایی ک بهشون اعتماد داشتم اشک ریختم استرس گرفتم فهمیدم دروغ بوده. الان فهمیدم اونایی که تو تاپیک ها مو رو از ماست میکشن بیرون حق دارن... از این به بعد همگی اجازه نمیدیم یکی تابلو سرکارمون بذاره و تاپیکش بره بالا. چرا بذاریم به شعورمون توهین بشه... لطفا تو هر تاپیکی هرکی شک کرد و سوال پرسید بهش نگین چرا...حتما چیزی فهمیده

نمونه جدیدترین سرکاری هم تاپیک کتک خواهر شوهر بود.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1998018/تاپیک-عروسی-خواهر-شوهر-و-کتک-زدنش-دروغ-بود?page=1

پس به پلیس های سایت احترام بذاریم😊 و همکاری کنیم باهاشون

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

بیش از حد دیگه تاپیک ها سرکاری شدن

همشون ۱۵ ساله و ۱۶ ساله

یه مشت چرت و پرت میان‌میگن و میرن و به خوش باورا میخندن

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیش از حد دیگه تاپیک ها سرکاری شدن همشون ۱۵ ساله و ۱۶ ساله یه مشت چرت و پرت میان‌میگن و میرن و به ...

دقیقا

بخدا تازه فهمیدم خیلی ساده ام

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

دقیقا 

منم به همین خاطر با اینکه هرکسی بتونه تاپیکشو حذف کنه و اسم کاربریشو عوض کنه کااااملا مخالفم 

جو سایت بده سرکاری زیاد شده قرار باشه هرکی هر چی بگه بعدم پاکش کنه اسمشو عوض کنه دوباره چرت وپرت بگه که نمیشه که

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

واسه چی اشک ریختی بیا اشکاتو پاک کنم گلی 😍😍😅😅😅

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

قسمت پربازدیدا رو که هر وقت نگاه میکنم همش سرکاری

و ادم متاسف میشه برای یه عده که به این استارترا رو میدن و باعث شدن سایت مثل قبل نباشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

ولی به نظرم این کار درست نیست شاید یه نفریا دو نفر این طور باشن ولی تقصیر ده نفر دیگه که میان اینجا مشکلاتشون مینویسن و کاربرا به جا راهنمایی کاراگاه بازی در میارنو هی میگن تاپیکت سرکاریه چیه؟؟

احترام همه واجبه اینجا برای تبادل نظر دوستانه کنار هم جمع شدیم نه برای جنگ اعصاب .واقعا چه ارزشی داره دنیا .. خزرو دادن رفت میدونین ما داریم چه تاوانای بزرگی میدیم و بهش توجه نداریم ؟ ما خیلی مشکلات برای حل کردن داریم خیلللی...💔

بذار اینا جولان بدن بذار دروغ بگن خودتو ناراحت نکن ..❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))