2777
2789
عنوان

کمکم میکنید؟حال مامانم...

166 بازدید | 5 پست

دوستان دلم عجیب گرفته گرفتاریام بهم پیچیده.مامانم حال روحی خوبی نداره روز به روز داره بدتر میشه حتی دیگه داره به خودکشی فکر میکنه کسی مشاوره خوب تو تهران سراغ داره؟تورو خدا ار میشناسید کمکم کنید نگرانی دیوونم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم مشکل اعصاب داره مشکل قلب داره فشار مالی بدترش کرده مدام فراموشی داره حافظه کوتاه مدتشه مدام گ ...

عزیزم باید حتما ببرین پیش روانپزشک تا دارو مصرف کنه. با مشاوره و کمک روانشناس تنها حل نمیشه. من تجربه شو دارم، مامان منم همینطوره. دوبار هم دست به خودکشی زد، البته نمایشی بود کارش، ولی اگه خدای نکرده یه چیزی میشد ما چکار می کردیم. باید حتما دارو مصرف کنه مامانت 

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
عزیزم باید حتما ببرین پیش روانپزشک تا دارو مصرف کنه. با مشاوره و کمک روانشناس تنها حل نمیشه. من تجرب ...

اخه انقد دارو میخوره میگه من روانپزشکم بره دارو بده منو بدتر میکنه گوش نمیده که