2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیایین

167 بازدید | 25 پست

سلام صبحتون بخیر

خیلی دلم گرفته سه ماه بیشترمنزل پدرمم وازدست شوهرم شکایت کردم هیچی نداره نه پول .نه اخلاق هیچی واقعاامااونقدررررخودشومیگیره ک حالموبدکرده چقدرنگاهش توزندگی ازبالاب پایین بودبمن ومن نفهمبدم ی دختربچه بودم  رفتم خونش باهزارامیدوآرزوواهی همش پودرشد

خدایاخودت میدونی توقلبم چیه همونوازت میخوام ❤👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم، غصه نخور، خوب اينجور آدما كم نيستن، اكه واقعا انقدر در كنارش احساس پوچ بودن زندگي داري بهترين ...

متاسفانه بانفهمی ک داشتم رفتم زن دومش شدم(قبلاطلاق داده بود)اختلاف سنی زیادمون .من بچه دارشدم خداااااا

چقدر اختلاف سنی دارین خانم؟ میخوام ببینم ایشونم کم سنه؟بچه هم دارین؟

۱۱سال ،قبلاتجربه چندسال عقدبای خانومی روداشت ک اومدمن روگرف .بله بچه دارم 

۱۱سال ،قبلاتجربه چندسال عقدبای خانومی روداشت ک اومدمن روگرف .بله بچه دارم  

چه ویژگی مثبتی داشت اون موقع که با  وجود این  اختلاف سن و ازدواج قبلی باهاش ازدواج کردین؟پول ؟شغل؟خانواده اصیل؟عشق؟تو خونه مشکلی داشتین؟

حال متکلم از کلامش پیداست
چه ویژگی مثبتی داشت اون موقع که با توجه به این  اختلاف سن و ازدواج قبلی باهاش ازدواج کردین؟پول ...

من خیلیییی بچه بودم وخانوادم بخاطروضع مالی نسبتامتوسطشون قبول کردن 

من خیلیییی بچه بودم وخانوادم بخاطروضع مالی نسبتامتوسطشون قبول کردن  

الان چی بیشتر از همه ناراحتتون کرده بی پولیش یا اخلاقش یا احساس میکنین تو این ازدواج متضرر شدین؟

الان سه ماهه پا پیش  نذاشته خودشم؟

حال متکلم از کلامش پیداست
چه ویژگی مثبتی داشت اون موقع که با  وجود این  اختلاف سن و ازدواج قبلی باهاش ازدواج کردین؟پ ...

فرشته صورتی جان شماخیلی آرامش داری ممنون ک داری بام صحبت میکنی عزیزم 

الان چی بیشتر از همه ناراحتتون کرده بی پولیش یا اخلاقش یا احساس میکنین تو این ازدواج متضرر شدین؟ ال ...

همه چیش واقعاحالموبدکرده همون ی ذره پولیم ک بابام گولشوخوردمنودادبهش ب باددادالکی براآینده برنامه نداشت باهمههههه چ خانوادش چ سرکاردرگیربودازوقتی  عروسی کردیم  کلییییی چیزشکوندآخریاخیلییی منومیزدوفحشای زشت میدادتا اعتراضی میکردم همش میگف بیسوادهیجانمیومدمهمونی یاتفریح هیجافقط خونه پدرش بود 

یبارپدرش زنگ زدک بابام گفت ن نیایین اونم دیگ نه تنهانیومدبلکه شکایتم کردازم ک باتوجه ب متهم بودنش توپرونده من، اون بسته شد