2777
2789

بچه ها من ماه قبل لتروزول خوردم و از روز پانزده سیکلم که دل درد داشتم کیت گذاشتم که هاله انداخت و روز۱۷ و ۱۸ کاملا هم رنگ و پررنگ شدن ولی حامله نشدم، این ماهم لتروزول خوردم و الان که روز ۱۷ هستم خط پایینی در حد هاله ست، سونو سه روز پیش گفت فولی ۱۵ دارم ،ممکنه کیتم تا آخر منفی باشه ولی تخمک گذذری داشته باشم حامله بشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به این کیت ها اعتماد نکن یه موقع ادم تخمک گذاری داره ولی منفی نشون میده

برای شما پیش اومده؟امروز رو هجده سیکلمه ولی مثل ماه قبل علایم ندارم، ماه قبل کاملا تخمکگذاریمو حس کردم دوتا خط کیتمم پررنگ شده بود؟

برای شما پیش اومده؟امروز رو هجده سیکلمه ولی مثل ماه قبل علایم ندارم، ماه قبل کاملا تخمکگذاریمو حس کر ...

من ماه پیش گذاشتم با اینکه تخمک گذاری داشتم فقط یه روز هاله کمرنگ کمرنگ افتاد جوری که باید خیلی دقت میکردی هاله رو ببینی...خودم وقتی تخمک گذاری دارم میفهمم چون تخمدونام درد میگیره...اصلا به کیت اعتماد نکن

خواهش میکنم گلم

راستی دیشب یه درد خفیفی مثل درد پریود ولی کم یه لحظه اومد و رفت، ممکنه همین نشانه آزاد شدنش باشه؟اخه ماه قبل از درد زمینو گاز میزدم و با شیاف آروم شد😂😂😂

راستی دیشب یه درد خفیفی مثل درد پریود ولی کم یه لحظه اومد و رفت، ممکنه همین نشانه آزاد شدنش باشه؟اخه ...

اره میتونه منم یه ماه درد تخمدون دارم یه ماه درد پریودی و ترشح دارم امکان داره