2777
2789

پولدار کوتشدیم ولی ما اول زندگی هیچی نداشتیم شوهرم کارگر ساد6 بود بعد بیکار شد اومد پدرم شغل خودشو بهش یاد داد راه پول دراوردنو یاد گرف حالا دیگه منو پسند نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم من بودم خیلی روزای سختی بود ولی با پس انداز کردن خودم خداروشکر اوضاعمون خوب شد

خدا رو شکر چه عالی 

بعد از چند سال اوضاعتون خوب شد؟

الان دیگه مسافرت خارجی جاهای لوکس رفتن راحته واستون؟

نمی دونم منظورت از پولدار شدن چیه؟؟ولی من اول عروسی چیزی نداشتم حتی خانواده همسرم یه روسری ساده هم برام نخریدن و کل خرج عروسی و کالا و طلا برعهده شوهرم و صد البته قرض بود و ولی شکر خدا بعد شش سال هم یه خونه دارم و هم یه ماشین ایسوزو که هردو با سختی و تلاش زیاد همسرم و پس انداز و خرج نکردن برای خودم و بچه ام بدست اوردم...خداشکر چیزی که خودمون بدست اوردیم باهمه سختی های که تحمل کردیم برامون لذت بخش...امیدوارم همه کسایی که سختی زندگی تحمل میکنن به ارامش و اسایش مالی هم برسن.

من یه خانواده میشناسم که میگن حتی خرج دکتر پدرشونو نداشتن و فقیر بودن و تخم مرغ بومی و پنیر بومی میف ...

خوش به حالشون 

بعضی وقتا آدم تو یه مسیری میره که خدا رزق و روزی روش میبارونه

نمی دونم منظورت از پولدار شدن چیه؟؟ولی من اول عروسی چیزی نداشتم حتی خانواده همسرم یه روسری ساده هم ب ...

منظورم ماشین لوکس مسافرت خارجی لاکچری شدن

خدا رو شکر که به چیزایی که خواستین رسیدین امیدورام خوشبخت باشی عزیزم