2777
2789

به خدا خستم کرده اصلا  به بچه ش تربیت یاد نداده فقط میاد حرص دختر دو ساله م رو درمیاره مادرش هم فقط میخنده هیچی نمیگه بهش . حل میده میزنه مادره هم همش میخنده  . به جای اینکه دعواش کنه یا بگه کارات خطر ناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مسئول تربيت ديگران نيستي عزيز دخالتي هم نميتوني بكني

فقط ميتوني دختر خودتو حفظ كني و خوب تربيت كني

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
تو مسئول تربيت ديگران نيستي عزيز دخالتي هم نميتوني بكني فقط ميتوني دختر خودتو حفظ كني و خوب تربيت ك ...

فقط تربیت پدر و مادر کافی نیست متاسفانه بچه ها خیلی زود از اطرافیانشون الگو میگیرن. و انقدر تو اطرافیان ادم های تخس و پرو زیاده که ادم نمیدونه چیکار کنه. بخوای رفت و امد کنی اذیت میشی و اگه بخوای رفت و امد نکنی باید با بیشتر اطرافیان قطع رابطه کنی😐😐😐😐

❤👬❤

تا جایی ک من میدونم یکی از اصول تربیت اینه ک اگر کسی از بچه شما نارصایتی داشت، خود اون فرد باید اعلام نارصایتی کنه نه پدر مادر بچه

برای همین این شما هستید که به بچش بگید اروم باش و فلان و ...

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم جاری کار درستی میکنه ب بچش چیزی نمیگه

از نظر روانشناسی وقتی بچه ای بچه ی شمارو اذیت میکنه اگر خانوادش بهش تذکر بدن علاوه بر اذیت کردن نسبت به بچه ی شما حس حسادت هم پیدا میکنه و بیشتر اذیتش میکنه و فکر میکنه پدر مادرش بچه شما رو بیشتر از اون دوست دارن

این مواقع خودتون باید تذکر بدید به اون بچه و ببینید که چقدر تاثیرش زیاده

عزیزم جاری کار درستی میکنه ب بچش چیزی نمیگه از نظر روانشناسی وقتی بچه ای بچه ی شمارو اذیت میکنه اگر ...

عزیزم شما چی خوندید دانشگاه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.