2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل خط ها بنفش یا قرمز نبودند؟؟

آره بنفش بود ولی الان بی رنگه یعنی من مشکلاتی پیدا کردم دکتر غدد رفتم هورمونام به هم ریخته بود دارو داد و از وقتی دارو خوردم روی شکمم فقط خط هاش بنفش بود که بی رنگ شد.شما هم بنفشه؟

آره بنفش بود ولی الان بی رنگه یعنی من مشکلاتی پیدا کردم دکتر غدد رفتم هورمونام به هم ریخته بود دارو ...

مال من الان بنفشه قسمت های هم که خط روشه چاق شده ولی به مرور زمان لاغر و خط ها سفید میشه

عسلم عسلللل😐
مال من الان بنفشه قسمت های هم که خط روشه چاق شده ولی به مرور زمان لاغر و خط ها سفید میشه

خط بنفش ممکنه نشونه مشکل هورمونی یا بیماری باشه به نظرم دکتر غدد برید 

خط بنفش ممکنه نشونه مشکل هورمونی یا بیماری باشه به نظرم دکتر غدد برید 

اخه خواهرمم اینجوری شده بود تو دوران بارداریش مثل اینکه پوست کش بیاد روی شکمش الان خط های سفید رو شکمش پیداست ولی من سنم کمه و وقتی چاق میشم دوباره لاغر میشم این اتفاق برام می افته

عسلم عسلللل😐