2777
2789
عنوان

خواب مار زردوسفید

56 بازدید | 6 پست

سلام خواب دیدم ی قناری زردو سفید روی میزیه ولی وقتی لمسش کردم اون حرکت کردو دیدم طول درازی داره بعد فهمیدم ماره داد کشیدم بیاین بیاین مارتوخونه س مامان بابام اومدن تابگیریمش ولی من شالمو رودستم گذاشتم تا بگیرمش ک موفق هم شدم انگارپشت مار زنجیر طلایی ومنگوله وصل بود ازهمونجا گرفتمشو پرتش کردم بیرون .ودوباره موقع حرف زدن ما ک نشسته بودیم روی زمین همون ماراومد بیرون از بغل من ک رفت زیر تخت این باربابام رفت بگیرتش دستشو کرد پایین ک ماروبگیره یهو حس کردم ب سمتم حمله کرده ویهو بیدارشم .این بود خوابم اولین بارم نیس دیشبم خوابه دوماربزرگ مشکی رو دیدم ک خیلی ارومو بی صدا ازگوشه ی حیاطمون دراومدنو یکیشون یچه گربه رو داشت میبلعید ک من فریاد میکشیدم وبعد بیدارشدم .نمیدونم چرااینقد پریشان این خواب هارو میبینم الان درواقعیت ازمار ترسیدم منی ک روزی خودم مار توخونه م نگه میداشتمو نمیترسیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار زرد دشمنی مریض ورنجور داری. مار سفید شنیدم نذریی داری اداش نکردی ،، مار مشکی دشمنی  داری ولی  به شما هیج آسیبی نمیرسونه ولی دشمن خیلی دارین 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن