2777
2789
عنوان

دو روزه با شوهرم قهرم

445 بازدید | 19 پست

خانما بنظرتون چیکار کنم 

الان که باهاش قهرم اومد تهدید که اگه ادامه بدی فلان کار میکنم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

چه حرفی بزنم بهش

چه رفتاری داشته باشم

اونایی که نبودن میتونن تایپیک قبلمو بخونن

لطفا راهنماییم کنید

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار تهدید کنه. شوهر منم خیلی تهدیدم کرد ولی وقتی دید من کوتاه بیا نیستم اون مجبور شد کوتاه بیاد. شوهر منم دقیقا اخلاق شوهر شما رو داشت. هیچوقت خوبیایی که من به خانوادش میکردم رو نمیدید و دائم سر زنگ زدن و دعوت کردن و... با هم دعوا داشتیم. شوهرم خیلی تهدیدم میکرد منم میگفتم تو فلان کارو بکن تا منم اینجوری جوابت رو بدم. میگفت خونه بابات نمیام منم میگفتم منم خونه بابات نمیام.هرجور تهدید میکرد منم به وسیله همون تهدید، تهدیدش میکردم. تا اینکه بدی خانوادش رو بطور علنی دید. الان دیگه کاری به کارم نداره. هر حرفی بزنم گوش میده چون خودش هم فهمیده.الان کوتاه بیای جلو شوهرت تا اخر عمر مجبوری کوتاه بیای.از چیزی نترس. هیچ اتفاقی نمیفته. مردا الکی منم منم میکنن

اخه هر دفه ما بهاطر خانوادش بخثمون میشه میخوام این دفه دیگه تموم بشه این بحثا

ببین عزیز تا شوهرت به چشم خودش نبینه که خانوادش بدن و خوبی شما و زندگیتون رو نمیخوان روال کار همینه. منم اینجوری بودم

بزار تهدید کنه. شوهر منم خیلی تهدیدم کرد ولی وقتی دید من کوتاه بیا نیستم اون مجبور شد کوتاه بیاد. شو ...

نمیدونم چی بگم 

دیگه حوصله حرف زدن هم ندارم

عزیزم بنظر من شما قهر نباش 

عادی رفتار کن

غذاتو بپز 

کاراتو کن

اما باهاش سرسنگین باش

حرف زدنت در حد دوتا کلمه باشه 

اگر اون داد و بیداد کرد شما هیچی نگو

ولی وقتی ساکت شد دوتا داد هم تو بزن

همیشه نباید سکوت کرد

نزار فکر کنه قراره هرکاری کنه و تو سلام باشی و مطیع

ببین عزیز تا شوهرت به چشم خودش نبینه که خانوادش بدن و خوبی شما و زندگیتون رو نمیخوان روال کار همینه. ...

اونا یجوری خودشون خوب نشون میدن جلوش

خودشون خیلی خوب و اروم میگیرن

عزیزم بنظر من شما قهر نباش  عادی رفتار کن غذاتو بپز  کاراتو کن اما باهاش سرسنگین باش ...

منم همینطورم کارامو میکنم غذا میپزم 

امروژ تومد از غذام نخورد و تخم مرغ درس کرد خورد

منم همینطورم کارامو میکنم غذا میپزم  امروژ تومد از غذام نخورد و تخم مرغ درس کرد خورد

فدای سرت که نخورد

دو روز تخم مرغ بخوره

سه روز بخوره

بالاخره خسته میشه

ولی کم نیار 

هرچی مظلومتر باشی بدتره

اونا یجوری خودشون خوب نشون میدن جلوش خودشون خیلی خوب و اروم میگیرن

دقیقا مثل خانواده شوهر من. وقتی من با شوهرم بودم کلی قربون صدقم میرفتن. اگر مریض بودم دلشون برام میتپید. هر روز وقتایی که شوهرم خونه بود بهم زنگ میزدن و... ولی وقتی شوهرم ماموریت بود حتی سراغی از من نمیگرفتن. شبا میومدن جلو خونمون چراغ خونه رو چک میکردن ببینن روشنه یا نه بعد گزارش میدادن به شوهرم که زنت هنوز خونه نیومده. با دوستام میخواستم برم بیرون واویلا بود بهم میگفتن با دوستات قطع رابطه کن در صورتی که دختر خودشون حتی با همکلاسیای مرد دانشگاهش هنوز رابطه داره.بیرون میرفتم باید گزارش میدادم. روزی نبود که بهم تیکه نندازن. جلو بقیه بهم بی حرمتی نکنن. اما جلو شوهرم همه چی عالی بود. تا توی یه دعوا که کار به خانواده ها کشید شوهرم تازه خانوادش رو شناخت