2821
2789

منم يه بار از كيت استفاده كردم يه روز مثبت شد يه روز منفى اصلا سر درنياوردم و تصميم گرفتم راه پدر مادرمو انجام بدم همون يه شب در ميون از همه بهتره 😂😂

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
منم يه بار از كيت استفاده كردم يه روز مثبت شد يه روز منفى اصلا سر درنياوردم و تصميم گرفتم راه پدر ما ...

من هر پروژه دارم😂يعني پنجشنبه جمعه و شنبه

ولي بازم دارم از كيت استفاده ميكنم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر پروژه دارم😂يعني پنجشنبه جمعه و شنبه ولي بازم دارم از كيت استفاده ميكنم 😐

ول كن خودتو درگيرش نكن گيج ميشى بخدا هرچى علم پيشرفت ميكنه بچه آوردن سختر ميشه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
منم يه بار از كيت استفاده كردم يه روز مثبت شد يه روز منفى اصلا سر درنياوردم و تصميم گرفتم راه پدر ما ...

فقط بیخیال باشین دوستان.من شیش ماه هرماه از کیت استفاده میکردم و بی نتیجه.دوسالم منتظر بودم.دقیقا ماهی که کلا بیخیال شدمو گفتم خدا بخواد میده و اصلا بهش فکر نکردم .باردار شدم.

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
فقط بیخیال باشین دوستان.من شیش ماه هرماه از کیت استفاده میکردم و بی نتیجه.دوسالم منتظر بودم.دقیقا ما ...

آره عزيزم حق با شماست بايد بيخيال باشيم 

ول كن خودتو درگيرش نكن گيج ميشى بخدا هرچى علم پيشرفت ميكنه بچه آوردن سختر ميشه 

من اولين ماهه يه دفعه گير دادم و الا الان دو ساله دارم جلوگيري ميكنم.نميدونم چرا دلم بچه ميخواد.حسم يه جوريه

مگه دوره پریودیت چند روزه بوده که ۱۲ ام استفاده کردی!!! معمولا از ۸پریودی کیت تخمک گذاری هاله میندازه تا ۱۲ام و ۱۴ پریودی برای اکثریت و گاهی هم تا ۱۶ ام پریودی بستگی به دوره پریودی داره؛مال من ۲۷روزه بود؛تخمک گذاریم میشد ۱۳ و ۱۴ پریودی

من اولين ماهه يه دفعه گير دادم و الا الان دو ساله دارم جلوگيري ميكنم.نميدونم چرا دلم بچه ميخواد.حسم ...

آخى ايشالله همين اولين ماه نتيجه ميگيرى ☺️آدم بعد از يه مدتى حس ميكنه يه چيز كم داره الان شرايط زندگى سخت شده ولى بچه هم شيرينى زندگيه 

آخى ايشالله همين اولين ماه نتيجه ميگيرى ☺️آدم بعد از يه مدتى حس ميكنه يه چيز كم داره الان شرايط زندگ ...

ممنون عزيززززم ميدونم امكانش كمه همين ماه نتيجه بگيرم و اينكه با اين شرايط ايران بچه آوردن سخته ولي خودمم نميدونم چرا اينجوري شدم

من ٢٨ روز تا ٣٠ روزه دوره هام

پس تخمک گذاریت از ۱۴ ام تا ۱۶ امه؛البته میانگین ۴پریود اخیرت مهمه که روز تخمک گذاریت دربیاد؛از ماشین محاسبه روز تخمک گذاری هم می تونی استفاده کنی ولی از ۱۰ ام کیت بزار تا ۱۸ ام؛تو روزهای قبل از تخمک گذاری ممکنه هیچ خطی نندازه؛اما وقتی نزدیک میشه هاله میندازه و می تونی واسه اقدام دست به کار شی؛یک روز قبل یا خود روز تخمک گذاری هم حتما دو خط میافته به وضوح؛هرچی از تخمک گذاری دور بشی دوباره فقط هاله میافته و این نشون میده که اقدام های آخرت باید باشه.حتما ۳بسته کیت بخر و روزی دوتا بزار اگر واقعا می خوای نتیجه بگیری؛ از ۱۰صبح تا ۸شب بزار؛اولین و آخرین ادرارت هم نباشه

عزیزم من با اینکه پریود میشدم ولی کیت میزدم اصلا تخمک گذاریمو نشون نمیداد به دکترم گفتم گفت کیت الکی ...

چه عجيب.نميدونستم.حالا چرا يه شب در ميون؟دو شب در ميون،يا مثلا هر شب نميشه؟