2777
2789
عنوان

خیانت و زندگی بدون عشق

3081 بازدید | 45 پست

بچه ها من حالم خیلی بده اصلا حوصله هیچ کاری رو ندارم صبح تا شب رو تخت ولو هستم امید و انگیزه هیچی رو ندارم شوهرم تو چهار سال گذشته دو سه بار سر و گوشش جنبیده 

اما حالا انقد زرنگ شده هیچ ردی از خودش نمیذاره من واقعا نمیدونم چیکار میکنه بالاخره کاره ای هست یا نه گوشیش رمز داره و علاوه بر این همه چیزشو پاک میکنه بیرونم که من همراش نیستم اما شبا همش 11 میاد همش میگه کار داشتم سر کار بودم میل جنسی اصلا بهم نداره تو خونه مثل دو تا آدم غریبه با هم هستیم 

من بخاطر کاراش محلش نمیذارم و اونم عین خیالش نیست انگار اصلا از خدا خواسته هست که همه جا بدون من باشه در طول روز کمترین زمان ممکن رو با من باشه

حالا دور از چشمش دارم یه کارایی میکنم  که بلکه دستش رو بشه که چیکارست اگه پاکه و کسی رو نداره که من از این شک لعنتی خلاص میشم اگرم کسی رو داره تکلیف من برای همیشه مشخص میشه

بچه ها تو رو خدا دعام کنید خدا و کائنات کمکم کنن که من واقعیت بفهمم خیلی استرس دارم از استرس دارم خفه میشم 

فقط تنها چیزی که هست اینه شبا که میخواد بخوابه دوست داره من کنارش بخوابم و اگه نخوابم ناراحت میشه و اگه پیشش بخوابم حتما باید بغلم کنه تا بخوابه فقط به همین موضوع خیلی وابسته هست ولی برای رابطه جنسی اصلا اقدام نمیکنه 

مثلا شب تا صبح منو بغل میکنه میخوابه صبح که پاشد انگار من غریبه ام یا مثلا دشمنشم یا فقط باهام دعوا میکنه یا اصلا محل نمیذاره 

بچه ها فقط برام دعا کنید دستش رو بشه هر چی که هست حداقل من ازین دو دلی در بیام 

اصلا نمیدونم ته دلش چی میگذره منو میخواد یا نه یا اینکه منو واسه چی میخواد 

فازش چیه   

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا خب نزار بغلت کنه ،چرا جدی جدی باهاش حرف نمیزنی؟؟؟خیلی محکم و عاقلانه بشینید باهم حرف بزنید

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

یکیتون باید کوتاه بیاد نمیشه ک روز بروز داره بینتون بیشتر دوری می افته.بیشتر افکار منفی هستش ک شما داری و این مسأله داره دامن میزنه ب حس تنفر.یروز رو از اول شروع کن بهش عشق بده بزار زندگیتون حال و هواش عوض بشه.. ببین بازم همینجوری میکنه؟.. اگه دیدی با وجود محبتات بازم کناره گیری می‌کنه ازت برو مشاوره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

[QUOTE=66454624]اصلا نمیدونم[/

خوب شب که بغلشی خودت اقدام کن  یجاییش بگیر ببین اصلا چیزی داره؟😰😰😰😰

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
برو مشاوره

یه مدت میرفتم اما وقتی روش جدید رو برای گرفتن مچش بکار گرفتم فهمیدم که یه دروغ خیلی بزرگ بهم گفته منم همه انگیزمو برای همه چیز از دست دادم و تو گرفتن مچش مصمم تر شدم 

اما تحملش تو خونه برام خیلی سخته که به روی خودم دروغاشو نیارمو با آرامش مدرکمو جمع کنم 

به نظرم اونم ازت کینه داره شاید اونم خیلی حرفا تو دلش باشه به نظرم برید پیش مشاور. چرا برا رابطه تو پیش قدم نمیشی یه بار. شاید به این نحو علاقه زیادتر بشه. انگاری که شوهرتم از رفتار سردو غم زده تو خستس. چرا فقط منتظر مچ گرفتنی؟ چرا برا بهتر شدن تلاش نمیکنی؟