2777
2789
عنوان

كوچك كردن سينه به روش طبيعي

| مشاهده متن کامل بحث + 23290 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته بافتش چربيه ولي من وزن هم كه كم بكنم سينم اب نميشه...البته خودم چاق نيستم فقط سينم🙁

چون میگی چاق نیستی وزن زیادی رو نمیتونی کم کنی که نتیجشو رو سینه ببینی . باید صبور باشی تو طول شیش ماه مثلا چربی و شیرینی و علی الخصوص برنج کم بخور قطعا سایزش کم میشه ولی زمان میبره 

كاش يكي ميومد ميگفت من فلان جوشانده خوردم كوچيك شد تا ما هم همينكارو ميكرديم😂

تونت بگرد کوچیک شدن سینه باطب سنتی حتما راهکاردارع،،من شنیدم کف دریا رو باچی قاطی کنی ببندی سینه کوچیک میشه تونت بزن مییاره

ميدوني كدومش بهتره؟

کاربرداشون فرق میکنه یا فقط فرمدهی یا هم کوچیک میکنه هم فرم میده من از داروخانه پرسیدم گفتن برای فرمدهی اونایی که زیر سینه می افتن و مثل گن هستن خوبه برای کوچیک کردن حتما باید روی سینه رو هم بپوشونه فکر کنم تقریبا شکلش مثل سوتین عادی باشه ولی من از کوچک کننده استفاده نکردم که قطعی بگم حتما بپرسید از فروشنده

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

یه روش کاملا طبیعی برای کوچیک کردن سینه ها هست که فقط خانم دکتر افسانه ثنایی انجام میدن

اسم این روش کوچک کردن سینه با اتوپروتز  هست

میتونی با این شماره تماس بگیری و ازشون مشاوره رایگان بگیری ۰۹۳۷۱۷۴۴۹۳۷6