2777
2789
عنوان

كوچك كردن سينه به روش طبيعي

23290 بازدید | 41 پست

من ۲۸ سالمه تازه ازدواج کردم ، سينم سايز ٨٥  هست میخوام به طور طبیعی کوچیک و جمع و جور و سفتش کنم شما تجربه ای دارید که موفق شده باشد...به منم بگید🙃🙃

٧ماه ورزش حرفه اي ازسايز ١٠٠به ٨٥ولي هر كار بكني سفت خيلي دير ميشه چن سال زمان ميبره دوستم اينكارو كردخ

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از حرفه ای چه جوره؟

بدنسازي و فيتنس

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

دیروز یکی تاپیک زد شوهرم مسخرم میکنه بخاطر کوچیک بودنشون. به نظرم سخت نگیر. فقط اگه به خوردن شیرینی و چربی جات علاقه داری اینارو کم کن شدیدا موثره سریع اب میشن چون سینه فقط یه بافت چربیه

دیروز یکی تاپیک زد شوهرم مسخرم میکنه بخاطر کوچیک بودنشون. به نظرم سخت نگیر. فقط اگه به خوردن شیرینی ...

درسته بافتش چربيه ولي من وزن هم كه كم بكنم سينم اب نميشه...البته خودم چاق نيستم فقط سينم🙁

واقعا؟!امتحان کردین؟!

من همیشه استفاده می کردم مادرم می گفت خوب نیست چون سینه خودم خیلی کوچیکه ولی الان کوچیکتر شده دیدم راست میگه

این سوتین های ابری حتی بیش‌ترم کوچیک می کنن

من حدود ۳ ساله دیگه نمی بندم ازونا

استفاده کن از ابری ها به نظرم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***