2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران

ما هم كرجيم

اما اصالت همدان هستم اونج هواش خيلي خوبه عاليييييييييييييييييييييي

البته سمت سنندج- شهركرد- سراب- اونجا ها هم هوا خيلي خنكه

يه جايي هم من ميشناسم و رفتم هر سال تابستون ها هم ميرم كه شبهاش بايد بخاري روشن كرد و روزهاش بايد لباس گرم پوشيد البته كاپشن نه لباس پشمي يا بافت بايد پوشيد

ارومیه جای گردشگری داره که فوق العاده دیدنی باشه؟

آره یکیش بند وکلی جاهای دیگه ارمیه جاهای سرسبزی خیلی زیاد داره یعنی اینجا عالیه بزنید تو گوگل ارومیه براتون میاره بخونید

قوی ترین دارويی که برای آدم وجود داره یه آدم ديگست⚆♱
هییییییی....اصفهانم که هواش گرمه.نمیدونم کِی میخواد یکم خوب بشه .خوش بحال اردبیل و ارومیه ای ها...

شما که اصفهانی هستید میدونید که باغ بهادران توی چادگانه یا توی اصفهان؟ بعد اونجا چطوره؟ 

شمال كشور بطرف رامسر  ميريد، بين سادات شهر(كتالم) و شهسوار(تنكابن) يه جاده كوهستاني بنام دالخاني هستش اون جاده رو بايد تا انتها بري تقريبا شبيه جواهرده هستش اما خيلي بهتر از اونجاست اغلب مسافرا تا وسطها و يا ابتداي جاده ميان چون آشنا نيستن به اون منطقه 

هرچقد بالاتر ميري ابرها و مه همه جا رو ميگيره تا اينكه ديگه از جنگل خبري نيست و فقط كوه و جاده هاي خاكي هستش  باز هم ميري بالا تا به روستاهاي بالاي كوه ميرسي  تقريبا 1.5 ساعت طول ميكشه تا ديگه به بلندترين جاي كوه ميرسي طبيعت بكر و دست نخورده و پر از روستا هاي نزديك بهم هواي كاملا خنك جوري كه شيشه ماشين رو نميتوني بدي پاين احساس ميكني زمستون شده از سرما اما همجا سبز و خوشگل با گل هاي رنگارنگ و ااااي ديگه نميتونم از خوشگلي اونجا به زبون بيارم 

منظورتون تونل هست؟  پونل چيه ديگه😄

نخیر منظورم شهر پونل هست اطلاعات جغرافیاییتون رو ببرید بالا یکم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نخیر منظورم شهر پونل هست اطلاعات جغرافیاییتون رو ببرید بالا یکم

چرا دعوا دارين خب 😢

بعدشم گفتين پونل و گردنه حيران فك كردم تونل گردنه حيران و ميگين 

بعدشم پونل روستاس همچين شهري هم نيست كه اطلاعات جغرافيايي بخواد عزيزم