2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زومبا (در اصل سومبا) یه نوع رقص ورزشی سریعه ک مربوط ب امریکای جنوبیه میتونی توی یوتویوپ بعضیاشو دانلود کنی خیلی قشنگه

منتها تو ایران هرگز ب اون شیوه نیست

۴راه  حکیم نظامی روبروی ماهی فروشای خ صفه باشگاهی ک هست برو از خانم ویدا باغ بادرانی سراغ بگیر احتمالا کمکت کنه  چون سابقه۳۰ سال ب بالا در ورزش داره البته خودش سومبا کار نمیکنه

اسپینینگ هم ورزش فوق حرفه ایی با دوچرخس ک اونم باید کلیپ هاش رو ببینی فوق العاده برای تناسب اندام مناسب و کافیه ولی ایران باز اگه جاهایی باشه خیلی سبکه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

زومبا (در اصل سومبا) یه نوع رقص ورزشی سریعه ک مربوط ب امریکای جنوبیه میتونی توی یوتویوپ بعضیاشو دانل ...

خیلی ممنونم. ما لاله ایم اینجاهم بیشتر ایروبیک هست که نمیدونم خوبه یانه.طرفا خودمون اگه بود خوب میشد