2777
2789
من که علایم نداشتم از من نپرسیدیا ولی خواستم بگم که دنبال علایم نباشید بعد 2 هفته که از موعدم میگذره ...

مرسی عزیزم... اخه لاکردار همه علائمشم شبیه پریودیه...

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم... اخه لاکردار همه علائمشم شبیه پریودیه...

اره من دوستام بهم میگفتن بی بی بزن بارداری مدل چشمات خسته شده میگفتم نه این ماه درگیری زیاد داشتم از اعصابم عقب انداختم...چون هیچ علایمی نداشتم

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
اره من دوستام بهم میگفتن بی بی بزن بارداری مدل چشمات خسته شده میگفتم نه این ماه درگیری زیاد داشتم از ...

آخه مدل چشمای من همیشه خستس ... از وقتی ازدواج کردم همه بهم میگن از چشات معلومه حامله ای میگم نه واللهههه چشمام خمارهههه  

دخترم تمام زندگی من
آخه مدل چشمای من همیشه خستس ... از وقتی ازدواج کردم همه بهم میگن از چشات معلومه حامله ای میگم نه وال ...

نه من چشام درشت و گاوی بود الان یجوری خستست که انگار خوابم میاد.. 

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏

مبارکه گلم ایشالله سالم بغلش کنی 😍😍

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
حالا چیزی نمونده دندون رو جیگربزار 😂

خیلی حالت تهوع دارم نمیدونم تلقینه یا  واقعیه.. امروز از درد سر مجبور شدم ژلوفن بخورم اشکال نداره که .. از دیروز درد دارم دیگه صبح میخواستم بیام سر کار نتونستم تحمل کنم قرص خوردم

دخترم تمام زندگی من