2777
2789
عنوان

باز هم خیانت؟؟ 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 94 پست
بله میدونم منظورت چیه ولی من باشم ویه برنامه الکی دانلود کنم قطعا اینقدر بحث نمیکنم واسه خاطرش.خوب ت ...

خب شاید درست میگی 

ب هر حال اگه ناراحتت کردم ببخش 

موفق باشی 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
خب شاید درست میگی  ب هر حال اگه ناراحتت کردم ببخش  موفق باشی

من تهرانم اگه اینجایی حاصرم بیام واست بفرستمش

چون دلیلی نداشت که بخوام گولت بزنم

بخدا پشیمون شدم از صحبت کردن با ادما تو این سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم اگه اینجایی حاصرم بیام واست بفرستمش چون دلیلی نداشت که بخوام گولت بزنم بخدا پشیمون شدم ا ...

نه عزیزم تهران نیستم 

گفتم شاید تو راست میگی خب 

چون برنامه های مشابه هم هستن 

اگه تل گ داری ای دی بدم از اونجا واسم بفرست

اگه زحمتی نیست 

چون چیز جالبیه 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
تل ندارم ولی نصب میکنم واست میفرستمش

اگه نداری نصبش نکن بخاطر یه برنامه 

دردسر میشه 

بیخی 

یه برنامه هست به اسم  number book نصبش کن اونجا شماره رو بزنی اسمشو بهت میگه یا اسم مستعارشو

عااااااااالی..ممنونم ازت

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چبشد شما نصب کردی وراضی بودی؟

آره 

عالیه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یکی از خانما همینجا برنامه رو گرفته وازش راضبه بیا ازش بپرس 

برای من چرا نفرستادی پس 

خیلی تابلو هست   

یکی یهویی پیدا بشه

در حالیکه پست های قبلی

خبری از این خانوم نبود 

دوستهای دیگه هم بود خبر بده بیاد مثلا اینجا تورو تشویق کنه 

بیا