2777
2789
عنوان

باز هم خیانت؟؟ 😔😔

1318 بازدید | 94 پست

از دیشب حالم خیلی گرفته، یک مدت بود حس میکردم شوهرم داره بهم خیانت میکنه ولی دلیل قانع کننده ای نداشتم ، دو سه هفته شبا دیر میاد خونه ، از محل کارش تا خونه امون یک ساعت راهه فوقش یک و نیم ساعت ، ولی 4 ساعت اومدش طول میکشید میدونستم اضافه کار هم نمونده ، حدود پنج روز پیش هم تو کامپیوتر خونه امون از اینترنت چیزای پو رن سرچ کرده بود خیلی تعجب کردم ولی باز به روی خودم نیاوردم ، دیشب یه فرصت گیرم اومد زود رفتم سراغ گوشیش، دیدم به یکی گفته سلام ناز نفس ... بقیه حرفای کاری بود ،تو محل کارشون خانم نیست ، دو سه دقیقه هم باهاش مکالمه داشته ، اسم نیافتاده بود ،فقط شماره بود ، آدم که نمیتونه به مرد ناز نفس ، درسته !؟

قبلا هم سابقه خیانت داره ،  هر چند هیچ وقت اعتراف نکرد و تا آخر انکار کرد ، مونده بودم دیده های خودم رو باور کنم یا گفته های اونو ! البته اون موقع بچه نداشتیم 😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بابا مردا بعضيا اينجوري با هم حرف ميزنن يه وقتا ، حالا به شوخي يا هر چي. خودت از گوشيش شوهرت زنگ ...

خب منم میخوام ببینم مرده یا زن ،تا بتونم تصمیم بگیرم در مورد زندگیم