2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 59 پست
رامسر جز مازندران نیست؟؟؟

نه فک کنم گیلانه اخه همش میگن عروس گیلان

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم اصل نژاده و جد دخترتون وقتي رنگ بور توشون غالب باشه در نتيجه شانس اينكه فرزندتون بور باشه م ...

بور هست عزیزم از دوطرف ارث داره

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
رامسر برای مازندرانه عروس گیلان لاهیجان میگن عزیزم

پس یه عمره چی میگن به ما😑

منم اولش مث شما فک میکردم بعد که فهمیدم خیلی ناراحت شدم اخه من عاشق رامسرم خیلی زیباست دوست داشتم بر ...

نه برا من زیاد مهم نیست،چون پنج سالم‌مادربزرگم که عاشقش بودم فوت کرد،ازشمال بیزارم

تو نت هم سرچ کنی میزنه برای استان مازندران...

اا خوبه پس گفتی بهم