gandomkocholo مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 عنوان بچه ها بیاید عکس | مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 59 پست سلام،دوستان بنظرتون دخترم چیاش شبیه باباشه،من دخترم بیداره براهمین جواب همه نمیتونم بدم لایک میکنم ممنونم ازتونو زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای 1397/05/21 | 07:04 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 بله رامسر اونجا که عروس گیلان زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 بچه ها کلی عکس گداشتم نظربدین دیگه،لطفا زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
horia0912 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 1485 اي خداااا استارترماشاالله به دخترتخيلي نازهببين تركيبي از جفتتونه گردي صورتش شبيه باباشهشما تپل تر ب نظر ميايدخترتون كشيده س صورتش همسرم عاشقتم
راد۳ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6787 دخترتون خوشگله خدا حفطش کنه براتونشبیه عمه شه😆شوخی کردم بیشتر شبیه خودتهتوعکس اولی شبیه باباشهحالا قضیه چیه؟کسی گفته شبیه مادرشوهرته؟😎
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 اي خداااا استارتر ماشاالله به دخترت خيلي نازه ببين تركيبي از جفتتونه گردي صورتش شبيه باباش ... منم بچه بودم گرد بود الان کشیده شده زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 دخترتون خوشگله خدا حفطش کنه براتون شبیه عمه شه😆 شوخی کردم بیشتر شبیه خودته توعکس اولی شبیه باباش ... نه ازاون نظرا باخانواده شوهرم مشکل ندارم ،خودم همش میگم شبیه شماهاس،اما خودم فکمیکنم شبیه باباشه فقط چون من بورم همه فک میکنن شبیه منه زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
horia0912 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 1485 منم بچه بودم گرد بود الان کشیده شده بله ولي ب نظر مياد دختر شما صورتش كشيده سهمين الانماندازه بچگي شما گرد نيستو لب و دهانش و فرم فك شبيه پدرشهوهمينطور ابروهاش همسرم عاشقتم
۰سیب۰ عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 4459 بچه ها کلی عکس گداشتم نظربدین دیگه،لطفا انگار چشم و ابروش به تو رفته بقیش به باباش
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 بله ولي ب نظر مياد دختر شما صورتش كشيده س همين الانم اندازه بچگي شما گرد نيست و لب و دهانش و ... دقیقا منم اینو میگم زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 انگار چشم و ابروش به تو رفته بقیش به باباش نه چشماش ابیه پدرشوهرم ابیه، زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
horia0912 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 1485 دقیقا منم اینو میگم ب نظرم پس درست ميگيدچون دختر منم ٨ماهه سهركي بامن ميبينش ميگه كپي خودتههركي باباشم ببينه كنارمون ميگن كپي باباشه و به شما نرفتهب نظرم تركيبي هستيم ماهممثل شما همسرم عاشقتم
gandomkocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1394 ب نظرم پس درست ميگيد چون دختر منم ٨ماهه س هركي بامن ميبينش ميگه گپي خودته هركي باباشم ببينه كنارم ... حالا برا ما باباش و یکی ازعموهاش مشکی و سبزه هست پوستشون،بقیشون بورو چشم زنگی،هرکی میبینه میگه ااا به شمارفته🤣 زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
horia0912 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 1485 حالا برا ما باباش و یکی ازعموهاش مشکی و سبزه هست پوستشون،بقیشون بورو چشم زنگی،هرکی میبینه میگه ااا ب ... عزيزم اصل نژادهو جد دخترتونوقتي رنگ بور توشون غالب باشهدر نتيجه شانس اينكه فرزندتون بور باشه ميره بالا همسرم عاشقتم