2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اي خداااا استارتر ماشاالله به دخترت خيلي نازه ببين تركيبي از جفتتونه  گردي صورتش شبيه باباش ...

منم بچه بودم گرد بود الان کشیده شده

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
دخترتون خوشگله خدا حفطش کنه براتون شبیه عمه شه😆 شوخی کردم بیشتر شبیه خودته توعکس اولی شبیه باباش ...

نه ازاون نظرا باخانواده شوهرم مشکل ندارم ،خودم همش میگم شبیه شماهاس،اما خودم فک‌میکنم شبیه باباشه فقط چون من بورم همه فک میکنن شبیه منه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
منم بچه بودم گرد بود الان کشیده شده

بله ولي ب نظر مياد دختر شما صورتش كشيده س

همين الانم

اندازه بچگي شما گرد نيست

و لب و دهانش و فرم فك شبيه پدرشه

وهمينطور ابروهاش

همسرم عاشقتم  
بله ولي ب نظر مياد دختر شما صورتش كشيده س همين الانم اندازه بچگي شما گرد نيست و لب و دهانش و ...

دقیقا منم اینو میگم

انگار چشم و ابروش به تو رفته بقیش به باباش

نه چشماش ابیه پدرشوهرم ابیه،

دقیقا منم اینو میگم

ب نظرم پس درست ميگيد

چون دختر منم ٨ماهه س

هركي بامن ميبينش ميگه كپي خودته

هركي باباشم ببينه كنارمون ميگن كپي باباشه و به شما نرفته

ب نظرم تركيبي هستيم ماهم

مثل شما

همسرم عاشقتم  
ب نظرم پس درست ميگيد چون دختر منم ٨ماهه س هركي بامن ميبينش ميگه گپي خودته هركي باباشم ببينه كنارم ...

حالا برا ما باباش و یکی ازعموهاش مشکی و سبزه هست پوستشون،بقیشون بورو چشم زنگی،هرکی میبینه میگه ااا به شمارفته🤣

حالا برا ما باباش و یکی ازعموهاش مشکی و سبزه هست پوستشون،بقیشون بورو چشم زنگی،هرکی میبینه میگه ااا ب ...

عزيزم اصل نژاده

و جد دخترتون

وقتي رنگ بور توشون غالب باشه

در نتيجه شانس اينكه فرزندتون بور باشه ميره بالا

همسرم عاشقتم