2777
2789
عنوان

بياين رژيم دسته جمعي بگيريم خانمايي كه اضافه وزن دارين

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 72 پست

پنجشنبه

صبحانه :  ۳ عدد سفیده تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده، ۲ قاشق چایخوری اسفناج خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری پنیر موتزارلای رنده شده، ۲ قاشق چایخوری سس پِستو و نصف فنجان شاتوت تازه

۱ عدد کیک مافین کوچک با سبوس

۱ فنجان شیر کم چرب

میان وعده : نصف فنجان ماست وانیلی کم چرب به همراه یک قاشق غذاخوری تخم کتان و نصف فنجان گلابی خرد شده

ناهار : ۱۲۰ گرم سینه بوقلمون خرد شده

سالاد خیار و گوجه فرنگی آماده شده با: ۵ برش گوجه، ۱/۴ فنجان خیار خرد شده، ۱ قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده و یک قاشق غذاخوری سس کم چرب

۱ عدد پرتقال متوسط

میان وعده : اسموتی آماده شده با: ۳/۴ فنجان شیر کم چرب، نصف موز، نصف فنجان ماست کم چرب و ۱/۴ فنجان توت فرنگی خرد شده

شام : ۱۲۰ گرم ماهی سرخوی پخته شده با یک قاشق چایخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری آب لیمو و ۲ قاشق چایخوری چاشنی بدون نمک

۱ فنجان اسپاگتی سبوسدار تک ماکارون با یک قاشق چایخوری روغن زیتون و ۲ قاشق چایخوری پنیر پارمزان رنده شده

۱ فنجان لوبیا سبز پخته شده با یک قاشق غذاخوری خلال بادام

جمعه

صبحانه : ۲ برش بیکن بوقلمون

یک وافل تُست شده (آماده در بسته بندی در دسترس هست) با یک قاشق چایخوری عسل

۳/۴ فنجان انواع توت

۱ فنجان شیر کم چرب

میان وعده : ۱/۴ فنجان پنیر خامه ای بدون چربی با ۱/۴ فنجان گیلاس و یک قاشق غذاخوری خلال بادام

ناهار : سالاد آماده شده با ۲ فنجان اسفناج، ۱۲۰ گرم مرغ کباب شده، ۱ قاشق غذاخوری مویز یا کشمش، ۳ برش آووکادو، ۱ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده و ۲ قاشق غذاخوری چاشنی از ترکیب روغن با سرکه یا آبلیمو (روغن می تواند شامل روغن سویا، روغن کلزا، روغن زیتون، روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن بادام زمینی، یا روغن دانه انگور باشد.).

۱ عدد سیب

۱ فنجان شیر کم چرب

میان وعده : ۱/۴ فنجان ماست ساده بدون چربی با یک قاشق غذاخوری مربای بدون شکر و یک قاشق غذاخوری تخم کتان

۱/۴ فنجان کشمش

شام: ۱۲۰ گرم فیله گوشت سرخ شده با پیاز، سیر، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای

نصف فنجان برنج قهوه ای

۵ برش متوسط گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده، ۱ قاشق چایخوری گشنیز خرد شده، ۱ قاشق چایخوری سس سویا و ۱ قاشق چایخوری سرکه سیب

Khodaya shokret

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما موقع پریودی وزن ادم بالا میره؟؟؟

عزیزم دوروز مانده به پریود و دوران پریود و  دوروز بعد از تمام شدنش به دلیل جمع شدن مایعات بدن وزن بالا میره تو این روزها اصلا نباید خود را وزن کنید .

خواهرای گلم برای خونه خریدنم یه صلوات مهمونم می کنید  
روز دوم رژیمم پریود شدم گفتم شاید‌ بیشتر وزن کم کردم بخاطر پری نشون نمیده

بی تاثیرنیست اگه ماهایه قبلشم ورم میکردی احتمالش هست یکی دوکیلوکمترباشی

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم