2777
2789
عنوان

خانم های باردار و گشنگی نصفه شب

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 59 پست
چرا دعواتون شده؟ اگه فضولی نیس

سرجشن سيسموني ك چرا فلانيو فلاني نيستن

بخدا خنده دار نيست؟الان بايداينجوري كنه باهام تواين وضيعت من خيلي بي فكره

اونم كجا خونه مامانم كلي دادوبيداد خداروشكر بابام خواب بود مامانمم بنده خدا هي ميدويدپيش من هي ميدويد پيش اون ك اروممون كن اصن ميگم بتوچه هميشه توكاراي زنونه دخالت ميكنه بخدا خيلي فوضوله هميشه اينجوريه داغونم كرده ديگه

[QUOTE=66412482]سرجشن سيسموني ك چرا فلانيو فلاني نيستن بخدا خنده دار نيست؟الان بايداينجوري كنه باهام تواين وضيعت من ...[/QUOTE

همشم ميگ بزار دنيا بياد اگ طلاقت ندادم بچمو ورداشتم بردم 

ميدوني اين حرف چقد نااميدم كرده بوا اين بچه اصن ي فكرايي مياد توسرم بد ميگم اخه مگ ديونم يا قاتلم ي بلايي سرخودمو بچم بيارم خيلي حالم بده هميشه ميگه اخه چرا برم بدنيا بيارمش😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونمون کردی خببببببببب 

من الان گشنمه بزور میخوام بخوابم

ولی فوقشم بخوام پاشم برم چیزی بخورم یه لیوان شیر یا دوتا خرما میخورم تا اون حد مفصل نیس نصف شبه ها

امضام لطفا دوستان

[QUOTE=66412482]سرجشن سيسموني ك چرا فلانيو فلاني نيستن بخدا خنده دار نيست؟الان بايداينجوري كنه باهام ...

وا توام بهش بگو منم بخاطر بچم تا حالا تحملت کردم وگرنه عاشق چشم و ابروت نیستم

این مردا معلوم نیس چشونه خوشی زده زیر دلشون 

خدایا شکرت ❤❤❤
وا توام بهش بگو منم بخاطر بچم تا حالا تحملت کردم وگرنه عاشق چشم و ابروت نیستم این مردا معلوم نیس چش ...

اصن حتي حرف زدن بااينجور ادماي مريض اشتباس بخداميدونم چجوررغتار كنم خيلي رو دادم بش 

انقد پسته اجي اصلا ادم فكرشم نميتونه كنه 

اصن حتي حرف زدن بااينجور ادماي مريض اشتباس بخداميدونم چجوررغتار كنم خيلي رو دادم بش  انقد پسته ...

مردا ب جای این ک تو این دوره آدمو درک کنن بدتر فقط دل ادمو میشکونن 

اصلا درک ندارن بخدا

خدایا شکرت ❤❤❤

عزیزم من دوقلو داشتم و واقعا شب ها ضعف شدیدی میکردم طوری که توان رفتن تا آشپزخونه رو نداشتم برای همین کنارم یک لقمه آماده میزذاشتم و حتما بیسکوییت تُرد و یک ظرف درب دار که توش خرما و تکه های نون بود کنارم داشتم معمولا اگر حوصله داشتم یک لقمه پنیر و خیار یا کره و عسل آماده میکردم تو پلاستیک میپیچیدم و کنارم بود ولی غذای گرم نه حال نداشتم برم سراغش 

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی

اخی عزیزم درکت میکنم منم که باردار بودم وخودم هنوزخبرنداشتم یه شب ساعت۲نسیفه شب بدجورهوس قیمه کردم مهمونم داشتم هرکاری کردم نشد اخرش پاشدم نصف شب قیمه درست کردمساعت۳ونیم خوردم گرفتم خوابیدم