2777
2789
عنوان

ببخشيد😭

155 بازدید | 10 پست

تروخدا ببخشيد من همش ميام  اينجا خستتون ميكنم ميخام درباره زندگيم ازتون راهنمايي بگيرم ببخشيد

گفته بودم خواهر دارم الان ١٥سالشع ميخاد بينيشو عمل كنه سال بعد گفتن از ١٦سالگي ميشه 

ولي پدرو مادرم ميگن بزا بزرگتر شه ١٨سالت شه حداقل چطوري راضيشون كنم من خودم ١٩سالم بود عمل كردم من خيلي ابجيمو دوست دارم هر كار ميكنم براش مثل خيلياي ديگه خودش روش نميشه بگه ب بابام من ميخام بگم ولي راضي نميشن راهي هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوستم نوجوونی عمل کرده بود ولی همچنان تا ۱۸ سالگی بینیش رشد کرد

نزارید اینقدر زود عمل کنه پشیمون میشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

خب راست میگن دیگه بذار بگذره یه ذره  خراب بشه مقصر خودتیا خواهرتم میگه تو کردی  بذار خودشون تصمیم بگیرن البته ایشالا خوشگل بشه  ولی خواهر من میخواد بره جرات نمیکنم دکتر معرفی کنم یا بگم برو یا نه چون میترسم خراب شه بگه تو گفتی  

اگه واقعا خواهرت رو دوست داری باید خواهرت رو راضی کنی تا ۱۸ سالگی صبر کنه چون اینطور به صلاحشه اون الان احساساتیه و تو باید کمکش کنی که بتونه صبر داشته باشه

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

يعني نزارم؟اخه چند ساله ميگه از بينيم متنفرم ميخاد هر چه زوتر ك بشه عمل كنه ولي خب الان شك كردم ك چي كار كنم 

تا اون موقع كه عمل بيني خز ميشه اينم ميره عمل ميكنه چون دوست نداره بينيشو