2777
2789
عنوان

سوال از خانومای خیاط

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره شش ماهه شهریه کلاس ۶۳۰تومن هفته ای ۴جلسه کلاس داشتیم

ممنون ک وقت میذارید جواب میدید .

یعنی هزینه دوره ۶ماهه ۶۳۰ ؟

شما الان خوب یاد گرفتید ؟

هر مدلی رو ببینید میتونید بدوزید ؟

عزیزم همه بهت گفتن آموزشگاه اما من میگم برو پیش خیاط البته هستن خیاطهایی که تو خونه شاگرد میپذیرن و اصولی یاد میدن 

من خودم پیش خیاط ی دوره سه ماهه رفتم یادگرفتم واقعا اصولی و عملی و حدودیکسال و نیم کمکش خیاطی کردم عالییی بود

من دو دوره آموزشگاه رفتم خیلی مسخره بود فقط وقت و پول تلف کردن بود بعد هم الگویی بود ولی پیش خیاط بدون الگو راحت وقتمم برا الگو هدر نمیرفت

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
دوره شش ماهه شهریه کلاس ۶۳۰تومن هفته ای ۴جلسه کلاس داشتیم

نازکدوزی شامل چیا میشه دقیقا؟ یعنی با نازکدوزی چه چیزهابی میشه دوخت؟ حتما بعد از نازکدوزی باید دوره های بالاتر رو رفت؟ امکانش نیست خودمون جسته گریخته یاد بگیریم؟ مثلا مانتو

ممنون ک وقت میذارید جواب میدید . یعنی هزینه دوره ۶ماهه ۶۳۰ ؟ شما الان خوب یاد گرفتید ؟ هر مدلی رو ...

خواهش عزیزم

اره واسه ماقسطی کرده بودماهی ۱۰۰میشد

اره خیلی خوب یادگرفتیم

ببین خود دوره نازکدوزی ی بخشی ازخیاطی رو دربر میگیره بخاطر همین نه نمیتونم بگم هر مدلی باشه میتونم بدوزم چون تو حیطه اموزشی ک دیدم ممکن نبوده

ولی بستگی ب استعداد هرکسی هم داره

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست
نازکدوزی شامل چیا میشه دقیقا؟ یعنی با نازکدوزی چه چیزهابی میشه دوخت؟ حتما بعد از نازکدوزی باید دوره ...

نازک دوز شامل انواع یقه مسطح یاهمون گرد و هفت و کتابی

انواع یقه های برگرد شامل امریکایی .چندتاانگلیسی.ارشال. چندین مانتو با مدلهاوبرشهای مختلف.چادرها

.شلوار.لباس کودک دخترونه و پسرونه

.لباس مردونه.شلوار مردونه.ویسری لباسای دیگه ک میشه باکمی حساسیت ک خرجش کنی بشه مجلسی.لباس بارداری.چندین کت.مانتو زیرو رو.

اگه چیز خاصی مدنظرتون هست بگید جواب بدم

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست

[QUOTE=66399355]ب نظرتون برم کلاسای فنی حرفه ای یا برم آموزشگاه های

فنی حرفه ای خودش آموزش نداره یک سری آموزشگاه های خصوصی هستن که زیر نظر فنی حرفه ای هستن و آخرش باید معرفی کنن به خود فنی حرفه تا از شما امتحان بگیرن برای دیپلم و از یک طرف اگر به شما خوب آموزش نداده باشن و در امتحان خوب  نباشید روی رزومه خودشون تاثیر داره 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
عزیزم همه بهت گفتن آموزشگاه اما من میگم برو پیش خیاط البته هستن خیاطهایی که تو خونه شاگرد میپذیرن و ...

بنظرم برگ برنده ات اونجا بود که کنارش موندی خیلی به تجربه ات اضافه کرد اینکار

خوب شما وقتی با الگو کار کنی کارت تمیز تره و حتی نیاز به پرو لباس نداری البته اگر اندازه هات رو با دقت بگیری و یک توصیه دارم برات سعی کن حالا هر جا رفتی حتما سایز بزرگ بدوزی و فقط هم برای خودت نباشه چون وقتی بزرگ بدوزی به تن پرو میشه و اشکالاتت بر طرف میشه و گرنه تو مدل کوچیک که اشکال مشخص نیست و همیشه هم فقط برای خودت ندوز و هر بار برای یکی بدوز چون اشکالات اندامی رو متوجه بشی و تا تحت نظر مربی هستی یاد بگیری البته ببخشید این فقط یک تجربه است 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

آره دیگه خیلی خوب بود.

عزیزم اینا که میگن الگو نیاز به پرو نداره ببخشیدا ولی بنظر من نیاز داره!!من الگویی رو نمیپسندم چون خیلی وقت گیره اون وقتی رو که صرف کشیدن الگو و درآوردن میکنی رو صرف کشیدن کادر روی پارچه میکنی و خیلی زود برش میدی!!من دو دوره با الگو رفتم آموزشگاه خیاط نشدم که نشدم ولی بدون الگو پیش خیاط = خیاط شدم

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....