الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو آموزشگاه چون اونا اصولی تر یاد میدن تازه بهت دیپلم هم میدن یکوقت یک روزی به دردت میخوره دوره ها هم انگار شش ماهه است دقیق الان نمیدونم دیپلم من مال 12 سال پیش
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
عزیزم من تازه ی ماهه شروع کردم و میرم من آموزشگاه میرم تا الان ی مانتو ی کت و ی بلیز دوختم ولی چون قبلا با چرخ کار نکرده بودم یکم اشکالات دوخت دارم ب نظرم ی جا یاد بگیر ک هم آموزش دوخت باشه هم الگو .
عزیزم من تازه ی ماهه شروع کردم و میرم من آموزشگاه میرم تا الان ی مانتو ی کت و ی بلیز دوختم ولی چون ق ...
مگه مال شما آموزش دوخت نیست
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده