2777
2789
عنوان

سوال از خانومای خیاط

1428 بازدید | 48 پست

بنظرتون واسه یاد گرفتن خیاطی اموزشگاه بهتره یا اینکه بری از یه خیاط یاد بگیری؟

این دو تا خیلی فرق دارن با هم؟

یاد گرفتنش چقدر زمان میبره؟ 

هزینه اموزشگاه الان چطوره؟

اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه

هزینه اموزشگاه شهر تا شهر فرق داره

بنظر من اموزشگاه.چون اون تدریسش رو میکنه طبق جدول زمان بندی

ولی خیاط تو خونه یه روز تو نمیری یه رو  اون نمیاد جدولیم ندارن همیجور یاد میدن

ولی تو خونه جنعیت کمتره تا اموزشگاه

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آموزشگاه چون اونا اصولی تر یاد میدن تازه بهت دیپلم هم میدن یکوقت یک روزی به دردت میخوره دوره ها هم انگار شش ماهه است دقیق الان نمیدونم دیپلم من مال 12 سال پیش

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

عزیزم من تازه ی ماهه شروع کردم و میرم من آموزشگاه میرم تا الان ی مانتو ی کت و ی بلیز دوختم ولی چون قبلا با چرخ کار نکرده بودم یکم اشکالات دوخت دارم ب نظرم ی جا یاد بگیر ک هم آموزش  دوخت باشه هم الگو .

عزیزم من تازه ی ماهه شروع کردم و میرم من آموزشگاه میرم تا الان ی مانتو ی کت و ی بلیز دوختم ولی چون ق ...

مگه مال شما آموزش دوخت نیست

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

من تجربه هردوتاشو دارم اموزشگاه خیلی بهتره چون او کارش و تخصصش اموزش ولی پیش خیاط ک بری اونجوری ک بایدو شاید نکات ریزو بهت اموزش نمیدن

توی شهرماهزینه دیپلم نازک دوزی تازه شده ۷۳۰تومن

البته من خودم فروردین تموم کردم ک هزینش۶۳۰تومن بود

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست

بنظرم آموزشگاه بهتره چون اصولا خياط به يه تازه كار لباس نميده ولي تو آموزشگاه با پارچه هاي خودت آزمون و خطا ميدي ريزه كاريارو ياد ميگيري 

من آخراي يكي از دوره هامه نازك دوزي ٨ ماه زمان برد يك و چهارصد هم هزينه اش بود.

الانم رفتم لباس شب و عروس كه اونم باز ٨ ماهه ولي شهريه اش جداس

هر دوره اي كه بخواي برداري يه شهريه جدا داره

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
هزینه اموزشگاه شهر تا شهر فرق داره بنظر من اموزشگاه.چون اون تدریسش رو میکنه طبق جدول زمان بندی ولی ...

مرسی عزیزم خودم بیشتر دلم میخواد برم اموزشگاه ولی هزینه ها خیلی بالاست کاش بتونم از پسش بربیام

مرسی عزیزم خودم بیشتر دلم میخواد برم اموزشگاه ولی هزینه ها خیلی بالاست کاش بتونم از پسش بربیام

برو فنی حرفه ای شهرتون

شنیدم‌اونجاها کلاسا یا رایگانه یا با هزینه خیلیییی پاسین در حد ۳۰ تومن

...

ن الگو رو کامل یاد داده فقط تو کلاس نکات دوخت رو میگه و واسه جلسه بعد میدوزیم و میبریم اشکالات و میگ ...

خوب شما نازک دوزی باید میرفتی فکر کنم الگو ساز برشکار رفتی

بهتره ارقبل برنامه ریزی و پس انداز کنی چون شهریه کلاس ثابت ولی خرج پارچه وبقیه چیزا خیلی زیاد

توکلاس ماخیلیابخاطرخمین هزینه ها کلاس ول کردن متاسفانه

تازه ماهم توشهری هستیم ک قیمتا خیلی مناسب

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست