2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه صبح اول وقت ایه الکرسی میخونم وباخدا حرف میزنم..بخاطرهمه چی ازش تشکرمیکنم😊

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من واسه همه ی نعمتهاش هر روز شکرش میکنم ولی گله نمیکنم و همین که خدا هوامو داره دلگرمم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

خواسته هامو بهش میگم  شکر میکنم که خواسته هامو برآورده میکنه دلم خوشه صدامو میشنوه گوش میده هوامو داره خیلی جاها دلتنگیامو میگم درد ودل میکنم اگه از چیزی ناراحت باشن میسپرم به خودش

دوباره به آفتاب سلام کن  

بخاطر بزرگی و عظمتش صداش میکنم و هر غمی دارم اروم میشم

بخاطر خانوادم و پدرو مادرم و سلامتی و سلامتی و بازم سلامتی هزاران هزار بار شاکرشم.از پس شکرش بر نمیام 

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

شروع ميكنم مثل يه دوست باهاش حرف زدن از هر دري ميگم حتي ميگم چه اتفاقايي برام افتاده اما آخرش ميگم خدايا ميدونم ميبيني اما من تنهام اينجوري آروم ميشم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

ارامشی که از هم صحبتی باهاش میگیرم.اینکه یکی هست که هرچقدرم بد باشم بازم هوامو داره بازم دستمو میگیره.نمیگه بهم تو بدی برو،رزق منو دیگه نخور.

خدارو واسه همه چیز شکر میکنم حتی واسه نعمتایی که انقد دم دستمه و انقد فراوونه که فراموششون میکنم.خداروشکر میکنم واسه اینهمه زیبایی که آفریده تا فقط من لذت ببرم.

از  خدا گله کنم؟گاهی فکر میکنم‌من چقد پرروام که اینهمه خدا هوامو داره بازم ازش ناراضیم و سرش غر میزنم ولی اون انقد مهربونه که  بازم هوامو دارم.

دلگرمیم خودشه و کسایی که شبیهش شدن.دلگرمیم امام حسینه.به قول  شاعر من عاشق خدام و دیوونه ی حسینش❤

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌