2777
2789

من غربال گری خراب بود،تو این مسئله ی سری پرس و جوهایی کردم

اصولا میگن که احتمال سندروم از نوع داون تو هر خونواده،یک بار بیشتر نیست، یعنی همون یک بار احتمال داشته که داون بگیره و تکرار نمیشه

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غربال گری خراب بود،تو این مسئله ی سری پرس و جوهایی کردم اصولا میگن که احتمال سندروم از نوع داون ...

عزیزم دلیل ابتلا به سندروم داون چیه؟ من هم تیروئید دارم هم سنم ۳۴ هست و عقدم خیلی نگرانم

خدایا شکرت❤️
عزیزم دلیل ابتلا به سندروم داون چیه؟ من هم تیروئید دارم هم سنم ۳۴ هست و عقدم خیلی نگرانم

بابا بی خیال

من فکر کردم ی همچین بچه ای رو بارداری

اصلا مشخصه خاصی نداره، به قول دکترم ،قانون احتمالاته، احتمال داره بشه،احتمال داره هم اصلا نشه

سنت هم بالا نیست

تیروئید ربطی به این مسئله نداره

سابقه فامیلی، ناقص بودن ژن ها ، ازدواج فامیلی و سن بالای 40 سال،تاثیر گذاره

من برا تعیین جنسیت رفته بودم دکتر امپول هاش سی جی زدم برا ازاد شدن تخمک خودم میگم شاید علتش همین بود ولی دکتر میگه نه

من برا تعیین جنسیت رفته بودم دکتر امپول هاش سی جی زدم برا ازاد شدن تخمک خودم میگم شاید علتش همین بود ...

نه عزیزم،این مسئله کاملا مربوط به ژن ها میشه، نه تخمک گذاری و هورمون های بدن ...