2777
2789
از سندرم داون مطمئنید؟؟  آمنیوسنتز انجام دادین؟؟

اره اول ازمایش سل فری دادم بعد دوهفته جواب مثبت شد بعدشم برا اجازه سقط امینو سنتز دادم اونم مثبت بود

اره اول ازمایش سل فری دادم بعد دوهفته جواب مثبت شد بعدشم برا اجازه سقط امینو سنتز دادم اونم مثبت بود

انشالله خدا کمکت کنه

هرچی خیره پیش بیاد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم. دکتر ژنتیک رفتم گفت علتش مشخص نیست یه نوع جهش ژنتیکه علت خاصی نداره

سلام من داشتم در مورد سندرم داون سرچ میکردم تایپیکتون دیدم میخوام ببینم مشکلتون حل شد یا نه من دوبار واسم همین مشکل پیش اومد شما نفهمیدین علتش چی بوده آخه ما ازدواجمون فامیلیه ولی سابقه این بیماری تو خونوادمون نبوده

خدایا ما را از این جهان نبر مگر انکه تو از ما راضی باشی

سلام. شما دوباره باردار شدین؟ 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
سلام من داشتم در مورد سندرم داون سرچ میکردم تایپیکتون دیدم میخوام ببینم مشکلتون حل شد یا نه من دوبار ...

عزیزم من دوباره باردارشدم دخترم الان ۱۰ ماهشه خداروشکر سالمه 

بله عزیزم الان دخترم ۱۰ماهشه امروز بعد از مدتها اومد نی نی سایت

آخی عزیزم، خیلی خوشحال شدم جواتونو خوندم. انشاا.. همیشه سلامت باشه گل دخترتون زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه. منم 5ماهمه،انشاا.. دخمل ماهم  بسلامتی بدنیا بیاد. 

میشه لطفا برام دعا کنید دوست عزیز

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
عزیزم من دوباره باردارشدم دخترم الان ۱۰ ماهشه خداروشکر سالمه 

سلام عزيزم اميدوارم هميشه خوش و خرم باشي 

ميشه بگي كدوم دكتر رفت يو چه كارايي كردي 

چن من 2 ماهه سقط كردم جنينم مشكل سندرو داان بود خيلي نگران هستم

با سلام، میخاستم از تجربه تلخ سقطم براتون بگم و دوست دارم اگه کسی مثل من هست جواب بده 

بارداری اولم بودو کلی شوق و ذوق برای بچه اما ب یک باره همه چیز عوض شد ،،،،

از زمانی ک آزمایشای غربالگری رو شروع کردم احتمال بالای سندروم دان رو مشخص کرد

دوتا تست غربالگری دادم و هردو نشان ازین بود ک ریسک بالای سندروم دان هست

و پزشکم در ۱۷ هفتگی من رو برای آمینو سنتز فرستاد و آزمایشگاه ژنتیک دوتا جواب اورژانسی ب من دادن بعد از آمینوسنتز که هردو نشان از احتمال بسیار بالای سندروم دان داشت

با این مدارکی ک در دست داشتم (باقلبی شکسته و پر از غصه) میتونستم سریعا نامه از پزشکی قانونی برای سقط بگیرم و اینکارم کردم، وهمون روز رفتم بیمارستان و خابیدم برای سقط،،، ۵ عصر خابیدم و با قرص زیز زبانی شروع کردن برای اینکار ،شاید ۵ یا ۶ بار ب فاصله هر ۳ ساعت ۲تاقرص میدادن  و بعد از هرقرص آنچنان دردی ب من وارد میشد و شاید ی ربع طول میکشید دردا و آروم میشد، ۶ وعده قرص خوردم و افاقه نکرد، و تا فردای اون روز حدودای ۳ و ۴ بعد از ظهر اومدن ی آمپولایی و وارد سرم و بدن من کردن ک شاید بعد از ۱ ساعت چنان دردی ب من وارد شد ک فقط کارم جیغ و داد و فریاد بود و ماما بهم گفت انقدر باید این درد زیاد بشه تا خودش بیرون بیاد، انقد داد زدم و فریاد ک یکباره کیسه آبم خارج شد و یه احساس بسیار راحتی بهم دست داد، ولی قسمت درد آور اینجا بود ک هنوز جنین خارج نشده بود، و بارها با دست داخل رحم منو معاینه کردن تا موقعیت جنین مشخص بشه، بعد از ی ربع از کیسه آب درد دوباره اومد و شدید مثل قبل و زور و فریاد و فشار من یکباره بیرون زد و خارج شد و دوباره دردام آروم گرفت

وسریعا بعد از دفع جنین ک جرات دیدنشم نداشتم منو بردن اتاق جراحی برای کورتاژ،،، ک البته با بیهوشی کامل بود و هیچی نفهمیدم تا بعد از ۳ ساعت ک ب هوش اومدم دیدم ک توی بخشم و شوهرم بالا سرمه...

خیلی خاطره تلخ و دردناکیه سقط

شاید بیش از یک زایمان باید درد تحمل کنی

ونتیجش ب هیچ وجه مثل زایمان خوشایند نیست

و فقط باید سعی کنی فراموش کنی

دوستان دعا کنید در حق همه کسایی ک دلشون بچه میخاد و به خپهر نحوی تاحالا موفق نشدن

برای منم دعا کنید بارداری بعدیم موفقیت آمیز باشه

سلام منم بچم سندرم دان داشت وسقط کردم خیلی دوران سختی روگذروندم الان میخام اقدام کنم برابارداری ولی میترسم .کسی بوده که بعدازسقط دوباره باردارشدی باشه وبچش سالم بوده