2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😩ما میخواسیم بریم نشششد دیگ🙄رامون ندادند😂😂😂😂😂😂مدیونی فک کنی دروغ میگمااااااااا خیال بافی

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

من خودم زندگي اروپا رو ترجيح ميدم، نه اينكه امريكا بد باشه، كلا ي ادمي هستم كه خيلي روي قوانين و اصول زندگي ميكنم خونه ما هميشه به پادگان معروف بوده، امريكا اگر شرايط كاري خوب داشته باشي خوبه.  تا حدي مثل ايران تفاوت سطح مالي بارزه، ولي اروپا خيلي ديده نميشه البته بازم  نه همه كشوراش، ي بار يادمه توي ي برنامه داشت اروپا و امريكارو مقايسه ميكرد ي حرفش جالب بود ميگفت توي اروپا مخصوصا انگليس اين مهمه كه از چه خونواده اي هستي منظورش اصل و نسب بود ، ولي توي امريكا اين مهمه كه چقدر پول داري،  

الان نه ولی یکسال اونجا بودم

خوب چطور بود؟کارداشتی یا درس میخوندی؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.