2777
2789

من اول تو تخت پارک میذاشتمش اما چون خیلی بیدار میشه دیگه رو زمین میخوابیم که هی جابجاش نکنیم

جدیدا تو خواب حرکت میکنه، بیدار میشم میبینم یه متر اونورتر رفته..‌.

کوچولوی شما هم از این کارا میکنه؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر........یادگاری که در این گنبد دوار بماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل تو گهواره میخوابوندم. بعد تختشو گزاشتم کنار تخت خودم اونجا میخوابید

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

مال من دوسالشه رو تخت ما میخوابم بین من و شوهرم خواب که میوفته میبرم اتاق خودش از یکسالکی همینه .فقط اون موقع که شیر میدادم دو سه بار میرفتم شیرش میدادم میومدم 

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

ارههه خیییلی از بچه خواهرم دیدم بچه برادرم یه بار پذیرایی خواب بودیم شب بیدارشدم دیدم تو دم پذیرایی خوابیده یه جای بخوابون یا خفت باشه یا بالش بزار دورش.

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

نذار کنار خودت بخوابه عادت میکنه دیگه نمیشه جداش کرد ‌ . من تا ۶ ماه گهواره بعدش تشک مینداختم کنار تخت خودم . از یک سالگی هم بردم اتاق خودش روی تخت خودش خوابید

مال من دوسالشه رو تخت ما میخوابم بین من و شوهرم خواب که میوفته میبرم اتاق خودش از یکسالکی همینه .فقط ...

دختر من شیر بخواد اگه دو ثانیه بیشتر طول بکشه کلا بیدار میشه

و مصیبت میشه دوباره خوابوندنش

اصلا رو تخت و بالادست نخوابونش.هرجور امنیتش بیشتره مثل همین روی زمین.نی نی برا شیر خوردن تکون میخوره .تو خواب بیدار میشه.بذارید سر فرصت ک بزرگ شد .رو تخت باشه البته اگر بدعادت نشده باشه.منک بچمو روتخت گذاشتم .تو اشپزخونه بودم میفهمید بغلش نیستم بیدار میشد .سینه خیز حرکت میکرد یکبارم افتاد .دیگ اینکارو نکردم.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
نذار کنار خودت بخوابه عادت میکنه دیگه نمیشه جداش کرد ‌ . من تا ۶ ماه گهواره بعدش تشک مینداختم کنار ت ...

منم همین کاراروکردم ولی الان بیدارمیشه نصف شب میادروتختم نزارم گریه.... همسایمون هم هی اذیت می‌کنه که چراسروصدادارین دیگه تسلیم میشم

همیشه ۱۸ساله هستم  
دختر من شیر بخواد اگه دو ثانیه بیشتر طول بکشه کلا بیدار میشه و مصیبت میشه دوباره خوابوندنش

قبل از خواب عذا بده سیرش کن کمتر بیدار میشه.

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........