2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوشون بدن نخورید ... متفورمین مقاومت به انسولین میاره که به مرور زمان باعث نوعی دیابت میشه ، کلومیفن هم کیست میاره ،خودم خوردم و دوتا کیست بزرگ مجبور شدم عمل کنن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
ممنون بعد از چندوقت جواب داد!؟

عزیزم واسه من جواب نداد چون لوله هام بستست و اصلا مشکل دارم و باید عمل کنم اما عوارض سختی داره باید تحمل کنی وگرنه ب دکترت بگو عوضش کنه یا خارجیشو بگیر

خوب برا تخمك گذاري چي بخورم بجاش

من خودم با تغذیه سالم مثل رازیانه و عسل سیاهدانه با ارده و دوغ شتر اصل و .... خوب شدم و اینکه حتما خیلی خوب به ارگاسم برسید خیلی تو تنظیم هرمونت تاثیر داره ، من که از بس دارو های عوارض دار خوردم از هر چی دوا دارو بود بیزار شدم ول کردم و چسبیدم به تغذیه سالم و خدا رو شکر طبیعی باردار شدم در حالی که شوهرمم واریکوسل داشت ، میخواستن هی ما رو سوراخ سوراخ کنن بخاطر IVF  خدا رو شکر نکردیم این کارا رو 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من خودم با تغذیه سالم مثل رازیانه و عسل سیاهدانه با ارده و دوغ شتر اصل و .... خوب شدم و اینکه حتما خ ...

خدارور ممنون ميشه بگيد رازيانه و سياه دونه و عسل چجوري استفاده كردين

💜💜💜
١ماه منظورته!؟

ن يماه نشد يكم بيشتر شد دكتر من بمن گفتش ك حتي پريودم شدي داروهاتو بخور بزار تموم بشه منم همينكارو كردم البته همه ي قرصامو نخوردم😬البته يه قرص ديگم داشتم اسمشو يادم نيست البته اينم بگم كيست من خيلي كوچيك بود

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
ن يماه نشد يكم بيشتر شد دكتر من بمن گفتش ك حتي پريودم شدي داروهاتو بخور بزار تموم بشه منم همينكارو ك ...

روزي ١ كلوميفن ميخوردي يا نه همون ٥ تا ١٠ قاعدگي!؟

💜💜💜

راستي زندايي من كارشناس مامايي هستش بهم گفت ك هميشه ورزش منظم داشته باشم عرق رازيانه رو صبحا ناشتا بخورم روزي ي ليوان وزن زيادم يكي از دلايل كيست تخمدان هستش چون هورمونا مردانه ميشن واين تغيير هورموني باعث بيدايش كيست ميشه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️