2777
2789
عنوان

شما بگید من با این جاری چه کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 39 پست
باور کم موندم چیکار کنم، راهنمایی میخواستم، هر چقدر هم بی ارزش، روحیات ادما با هم متفاوته، منم میگم ...

مهم اینه شوهرت پشتته هیچی لذت بخش تر از شوهر خوب نیست.حتی خونواده ی شوهرم با توجه به شرایط عوض میشن.ولی من خیلی دوست دارم آدم خودش باشه همینجور که هستی باش 

باور کم موندم چیکار کنم، راهنمایی میخواستم، هر چقدر هم بی ارزش، روحیات ادما با هم متفاوته، منم میگم ...

اگر مستقیم بهت حرف و کنایه زد توام باخنده جوابشو بده اگر خواست با کاراش اذیتت کنه کلااا بی توجه باش توام کارای خودتو بکن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم فقط اینو بهت بگم که سمت جاریت نرو به هر قیمتی چون ممکنه برای اینکه تو رو بده کنه هزار تا ...

شما درست میگی، خودم هم از تنها شدن باهاش میترسم ، چه میدونم والا مادر شوهرم میتونست جوره دیگه ای رفتار کنه، 

بله درست میگید، این مسئله ریشه در خانواده ادم داره و کسی که تربیت شده نمیتونه اینطور رفتار کنه،  ...

مثلا مادرشوهرم سر یه مسیله ای تو کار بچه جاریم دخالت کرد چنان جاریم دعوا کرد صداشم میلرزید برادرشوهرم با مادرش دعوا کرد پاسدن رفتن بعد از یک مدت من از مادرشوهرم پرسیدم که آشتی کردی نه گذاشت نه برداشت منم کرد لنگه ی جاریم که شما هم بچه دارید خدا سرتون میاره هر جور با من رفتار کنید.در کل اینو گفتم که بگم من عروس صمیمی بودم باهاشون ولی بعد از یک مدت فهمیدم که محبتی که بهشون میکنم نباید توقع محبت ازشون داشته باشم چون بخوای نخوای عروسی پس متعادل باش که اگه بعدها رفتاری از هر کسی دیدی دلخور نشی که خوبیاتو به پاشون ریختی

مهم اینه شوهرت پشتته هیچی لذت بخش تر از شوهر خوب نیست.حتی خونواده ی شوهرم با توجه به شرایط عوض میشن. ...

خداروشکر، دیشب که برنامه گذاشتن برن بیرون، شوهرم گفت ماهک نمیاد باهاتون هرجا دلش بخواد خودم میبرمش، ولی خوب من دوسشون دارم، شاید برعکس خیلیا لذت میبرم از وقت گذاشتن با خانواده ش ، مادرشو دوس دارم چون شوهرم رو انقدر خوب تربیت کرده، شاید باید انتظارمو به صفر برسونم که دلگیری پیش نیاد

مثلا مادرشوهرم سر یه مسیله ای تو کار بچه جاریم دخالت کرد چنان جاریم دعوا کرد صداشم میلرزید برادرشوهر ...

بله درست میگید، همیشه میگه من از عروس اول شانس نداشتم، از تو هم نمیدونم،شاید،خدا کنه،،،

خداروشکر، دیشب که برنامه گذاشتن برن بیرون، شوهرم گفت ماهک نمیاد باهاتون هرجا دلش بخواد خودم میبرمش، ...

خب مادرشوهر منم پسر خوبی نربیت کرده ولی قبول کن اونجوری مادر پسرشو دوست داره قرار نیست عروسشو با پسرش برابر بدونه منم اوایل خیلی دوسشون داشتم حتی مادرشوهرم باهام درد و دل میکرد یه بار یه سوء تفاهمی پیش اومد مادرشوهرم با حرفش منو سوزوند فهمیدم من هر کاری بکنم اونا از نظر خودشون تفسیر میکنن