2777
2789
عنوان

به چشم اعتقاد دارین؟

217 بازدید | 31 پست

شوهرم میگه دیگه هیچ عکسی تو صفحات مجازی نذار، از وقتی ازدواج کردیم همش یه چیزی انگار مثل بختک افتاده رو زندگیمون ولمون نمیکنه، میگه احساس میکنم یکی‌چشممون میزنه... شما نظرتون چیه؟ واقعا هست؟ صفحمو ببندم چند وقت؟ 

دستمو ول نکن🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس از خوشیاتون نذار. چشم زخم هست من خیلی اعتقاد دارم.

یه مدت میبندمش پس

بعضی وقتا فکر میکنم پس اینایی که ۲۰هزارتا یا بیش‌تر فالور دارن چجوری هیچیشون نمیشه پس🤷🏻‍♀️

دستمو ول نکن🤲🏻

اره والله شدیدا اعتقاد دارم وبه چشم دیدم. یک درخت سیب 6 ساله دارم تو خونه این الان دوساله به بار نشسته امسال آنقدر میوه آورده بود به خدا چه سیبی.یه همسایه داریم خیلی چشم شوره. هی از کوچه میدید آه میکشید به محصول این. یه روز گفت 10 سبد سیب آورده هاخیلی زیاد آورده تو جای کوچک این همه محصول بده؟

الان آون درخت انگار اخراج پاییزه برگش زرد شدن کل محصول ش رو خراب کرد ریخت. آون روز هم پررو میگه این چرا اینطور شد. گفتم چشم بد کور شه آدم زمین گیر میکنم چه برسه درخت بیچاره. 

توی قرآن هم درباره چشم زخم هست.وقتی کفار به حضرت محمدچشم زخم میزنن آیه و ان یکاد نازل میشه.چشم زخم وقتیه که فردی معمولا به زندگیتون حسرت یا حسادت میکنه.سعی کن خوشی هاتون دور از چشم مردم باشه

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤