2777
2789

منم تو زندگیم گره میفته یه وقتایی انقدر فشار تحمل میکنم که میگم مگه میشه یه آدم انقدر اذیت شه ولی وقتی یه مرحله میگذره و نتیجه صبرامو میبینم میفهمم که دوستم داره

یاد این شعر بیفت تو سختیا هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون با وجود اینهمه دردی ک تو زندگیم دارم میکشم هنوزم بهم قدرت تحمل و ایستادن در مقابل مشکلاتو داده و ته دلم بهش امیدوارم وگرنه عمرا اگه میتونستم اینهمه مشکل رو یکجا تحمل کنم 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

⏱هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بنداڹ شد...

☝️بدان کار خداست...

🏃زود برو با او خلوت کڹ و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟!!!

👈هر کس گرفتار است،در واقع گرفته ی یار است...❤

مرحوم دولابی

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

احساس میکنم خدا به بعضیا راحت خواسته هاشونو میده به بعضیا دیر

توی دوسه سال اخیر خانوادم خیلی بدبیاری اوردن داداشم ورشکست شد اون یکی داداشم کارشو از دست داد بابام فوت کرد مامانم داغون و افسرده شد خلاصه خیلی بخاطرشون غصه خوردم 

عوضش خانواده شوهرم قشنگ از رو زمین بلند شدن هیچی نداشتن تو همین دوسه سال چندتاشون استخدام شدن با درامد بالا پولای کلان باداورده به حسابشون واریز میشد و خیلی خوشیای دیگه حسود نیستم ولی دلم میخواست خدا اندازه بعضی از ادمای خوش شانس به خانواده منم نظر میکرد

توکلت علی الله

بارها شده وقت مریضی یا مشکلات خیلی بدم فهمیدم از کدوم اشتباهاتم این اسیب ها نصیبم شده و این یعنی تقاص بعضی از گناهامو خدا اجازه داده همین دنیا بدم.

خیلی وقتا هم جواب دعاهامو عجیب غریب داده. خیلی وقتا تو اوج غفلت و گناه دستمو گرفت. همه اینا باعث میشه دوسش داشته باشم مهم نیس مشکل چقدره مهم اینه دلت قرصه خدا باشه اونجوری یکم از دردات کم میشه. ان شاالله شما هم به ارامش برسی هرچه زودتر به بهترین نحو ممکن  

آزاد از ماییم و من فانی در الله ایم  ...  با روح در زنجیر آزادی نمی خواهیم

من معتقدم خدا دوستم داره چون اینقدرررر ارزو دارم که براورده نشده اما من همیشه دعا می کنم و با خدا حرف میزنم و میگم خدایا من دوستت دارم  هزار ان هزار بار  ارزوهامو برات میگم تو گوش می کنی  درسته براورده نمیشه اما من دوستت دارم و بازم میام پیشت حتما توام صدامو دوست داری آرزوهامو دوست داری  میخوای من بیشتر بیام باهم حرف بزنیم. 

منم همینطورم

توی کارم همیشه گره بوده و هست هیچوقت راحت نرسیدم به خواسته هام مثل خیلیها..

میدونم که حتما مشکل از منه که کارام گره میخوره ولی نمیدونم دقیقا از چیه

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

همین که سالمی.همین که عزیرات کنارتن.خدادوست داره

الان خود من به خودخدا قسم تاالان که 30 سالم بود خیلی جاها میشه گفت همه جاها بامن بود .خونواده تی که قسمتم کرده تجصیلاتی که دارم تو دانشگاه تومدرسه تو محیط کارم.ازدواجم.امکانات زندگیم.همیشه بهترینا بود.اما الان دربدر دنبال بارداریم.خوب دلم گرفته خیلیا راحت بازدارم من چرا نه.ولی میگم خیلی جاها پیشم بود چی.خیلی جاها من انتخا شده بودم واس خوشبختی چی.اینم میدونپ که میده.من ازخدامیخوام اخه چیز بدی نمیخوام که.شب شهادت امام جواده امامرضا رو بده جوادش قسم که منو همه خانمای منتظر فرزندو شاد کنه 

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
منم همینطورم توی کارم همیشه گره بوده و هست هیچوقت راحت نرسیدم به خواسته هام مثل خیلیها.. میدونم که ...

کاش خدا کمک کنه آگه مشکل از منه آگه اشکالی توی راه و روش منه زودتر رفع بشه تا به خواسته هام برسم

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

عزیزم دلایل گره افتادن تو کارها :

تقاص گناه یا دل شکستن 

حکمت الهی چون کاری که اصطلاحا میگیم گره خورده بعدا برامون مشکلات زیادی ایجاد میکنه و همون بهتر که گره بخوره 😀

امتحان و آزمایش الهی برای صبر و عشق و وفای بنده اش

که اگه لیاقتش رو ثابت کرد بعدا بهترین زندگی براش فراهم میشه و بهترین اتفاقات براش میفته ..

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐