2777
2789

کسی هست که لیزر موی زائد کرده باشه و چند ماه بعد یا در حین دوره درمان باردار شده باشه؟ ایا بچه شما خداروشکر و انشاله سالمه؟ مشکلی پیش نیومد؟

من میخواستم برم لیزر. اما یکی بهم گفت این کار باعث میشه بچه اینده لب شکری یا بیماری قلبی بشه...

منم یه بچه دارم که بیماری قلبی داره

دیگه طاقت ندارم تکرار بشه این موضوع

از چند جا پرسیدم میگن هیچ ربطی نداره. ولی دوستم اصرااار داره که از متخصص پرسیده و اون متخصص گفته که دکترهای زنان میگن ربطی نداره. اما حتی اگه باردار هم نباشید تا چند سال بعد هم عوارضش را روی جنین میگذاره

شما تجربه ای ندارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فمر کنم دوستتون چ ت گفته که تا چند سال هم عوارض داره. ولی بهتره در حین لیزر اقدام نکنید

نه اقدام نیستم. اتفاقا از ترسم گفتم اگههه رفتم هر بار بعد پریودم میرم که مطمئن بشم باردار نیستم

احتیاط شرط عقله 

منم لیزر رو گذاشتم بعد از زایمان دومم .

اصلا ریسک نمیکنم حتی اگه یه درصد قراره مشکلی پیش بیاد واسه بچم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من خیلیییی میترسم. نه برا خودمااا

از تجربه یه بچه بیمار قلبی دیگه وحشت زده ام.

این بار هم تکرار بشه دیگه تحمل نمیکنم. دیگه اشک نمیریزم

دیگه نمیرم پی درمان و بدبختی

همون روز رگ خودمو میزنم

در این حد کشش ندارم که تکرار بشه

دوست منم حالا هییییچ بیماری دیگه ای را نگفتااا. صااف همینو گفت... حتی گفته بود خودت سرطان میگیری میگفتم به جهنم

نه اقدام نیستم. اتفاقا از ترسم گفتم اگههه رفتم هر بار بعد پریودم میرم که مطمئن بشم باردار نیستم

بارداربشی دوباره موهات برمیگردنا،بذاربعدازبدنیااومدن نی نی ودوران شیردهی بروکه الکی وقت وهزینت ازدست نرفته باشه☺

احتیاط شرط عقله  منم لیزر رو گذاشتم بعد از زایمان دومم . اصلا ریسک نمیکنم حتی اگه یه درصد قرا ...

پووووف مگه شما هم همچین چیزی را شنیدی؟ من اصلا این حرفو از کس دیگه نشنیده بودم

بارداربشی دوباره موهات برمیگردنا،بذاربعدازبدنیااومدن نی نی ودوران شیردهی بروکه الکی وقت وهزینت ازدست ...

حتی اگه کم مو باشم؟ من کلاااا پشمالو نیستم 

اصلا بدنم مو نداره

فقط میخام برم بی.کینی که از شر تیغ و خارش راحت بشم

حتی اگه کم مو باشم؟ من کلاااا پشمالو نیستم  اصلا بدنم مو نداره فقط میخام برم بی.کینی که از شر ...

لیزربرای موهای کرکی زیادنتیجه نمیده؛آره برمیگرده چون دچارتغییرهورمونی میشی