2777
2789
عنوان

بچه ها یه میاین نظرتونو بگید ممنون

156 بازدید | 19 پست
بچه ها شوهرم توی شبکه بهداشت کار میکنه و بیمارستان در اصل باید دو روز در هفته سرکار باشه ولی جوری میخوان بره سر کار ک تقریبا ۴_۵روز میره در هفته ۵ساله همین محله محل کار شوهرم هستیم خیلی بی امکاناته میشه گفت مثه روستا یکم بزرگتر یه دختر یکساله دارم اینجا غریب هستم و حتی و پارک و جایی برای بیرون رفتن نداره همش تو خونه ایم شوهرم خودش همش بیرونه سرکار با رفیقاش منو بچم شدیم زندانی افسردگی گرفتیم یه شهر دیگه تقریبا نیم ساعت راه فاصلمونه از اینجا خیلی آباد تره فامیلام دوستام اونجا هستن ب شوهرم میگم بریم‌اونجا قبول نمیکنه بخدا خسته شدم از اینجا مستاجرم هستیم ک حالا بگم خونه خودمونه کجا برم اون شهرم خیلی دوست دارم بنظرتون چطوری شوهرمو راضی کنم بحث داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش بگو ک حوصله نداری اینجا زندگی کنی وازتنهایی خسته شدی تمام این چیزایی ک ب ما گفتی بخودش بگو البته باارامش ومتانت..

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
خب بهش بگو ک حوصله نداری اینجا زندگی کنی وازتنهایی خسته شدی تمام این چیزایی ک ب ما گفتی بخودش بگو ال ...

معلومه ک همه اینارو گفتم میگه نمیتونم هر روز بیام و برم

يعني چي؟خب بگو افسردگي گرفتم بسكه تو خونه ام،شوهرت نميخواد يه ذره سختي بكشه ها

بخدا گفتم میگه من نمیتونم هرروز ب راه باشم ننه باباشم زیر سرش نشستن باباش جلو شوهرم گفت هرجا شوهرت هست بمون من جوابشو ندادم ولی بشوهرم میگم من قراره همش تو خونه باشم خسته شدم

بخدا گفتم میگه من نمیتونم هرروز ب راه باشم ننه باباشم زیر سرش نشستن باباش جلو شوهرم گفت هرجا شوهرت ه ...

براه باشه ،نيم ساعتم راهه،شوهر من هر روز ١ ساعت ميره يه ساعت مياد،اصلا درك نميكنم،مرده ديگه يكم سختي بكشه بخاطر شما

معلومه ک همه اینارو گفتم میگه نمیتونم هر روز بیام و برم

بگو عزیزم من میدونم اونجوری برات سخته همش توجاده باشی مطمئن باش من خودم نگرانت میشم اونجا..

ولی خب اینجاهم دارم کم میارم نمیتونم همش توخونه باشم اونم با ی بچه..حوصلم سرمیره دلم میخواد پیش اقوام باشم حداقل گاهی بهشون سربزنم یااونا بمن سربزنن..اینجوری دیگه دارم عصبی میشم دوس ندارم افسردگی بگیرم همش توتنهایی باشم..خواهش میکنم بخاطر من کوچولومون ی فکری بکن 

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
بگو عزیزم من میدونم اونجوری برات سخته همش توجاده باشی مطمئن باش من خودم نگرانت میشم اونجا.. ولی خب ...

اینارو گفتم باشه ب این نحوم میگم توروخدا برام دعا کنید قبول کنه