2777
2789
عنوان

واکسن شش ماهگی

88 بازدید | 2 پست

سلام دوستان فردا باید واکسن شش ماهگی اش را بزنم خیلی استرس دارم از پس فردا هم باید بروم سرکار خواهش بهم بگید چکار کنم کمتر اذیت بشود ممنون دوستان

تعداد رای : 2
نظرسنجی
درد
0
0%
کمک
2
100%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

منم ده روز دیگه باید واکسن شش ماهگی دخترمو بزنم, میگن شش ماهگی خیلی سخت نیست, اما استامینوفن و کمپرس سرد و گرم بذار

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

وای عزیز واقعا شش ماهگی سخت نیست خدا کنه چون خودم هم روز بعدش باید بروم سرکار و کسی هم ندارم مراقبش باشه خیلی میترسم

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB