2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت در چه مورد یه عزیزم ؟! 

عزیزم من قصد دارم خونه مادرم رو بازسازی کنم. برای بازسازی دیوار ها سوال دارم. برای بازسازی دیوارها چه کار کنیم؟ میخوام مدرن باشه سبکش 

مننون میشم راهنمایی کنین

عزیزم من قصد دارم خونه مادرم رو بازسازی کنم. برای بازسازی دیوار ها سوال دارم. برای بازسازی دیوارها چ ...

یعنی دیوار و پارتیشن بندی همون قبلی ها باشه یا تغییر بدین ؟! یا فقط روکار رو عوض کنین ؟! 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
عزیزم من قصد دارم خونه مادرم رو بازسازی کنم. برای بازسازی دیوار ها سوال دارم. برای بازسازی دیوارها چ ...

منم الان دارم بازسازی میکنم.خودم هنر خوندم.الان آجرای نسوز مدرن اومده یه تکه هایی از خونه رو کار کنید شیک میشه.یا قاب دورتادور داخلش کاغذ دیواری.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه پارتیشن بندی رو تغییر نمیدیم. فقط روکار 

روکار عزیزم به قدمت خونه بستگی داره ،اگه خیلی قدیمی نیست ترکیب کاغذ دیواری با سنگ آنتیک قشنگ میشه ، اگه قدیمی هست دیگه ترجیح میدن رو کار رو بکنن دوباره بزنن چون هر چیزی روش بیاد کارو خراب میکنه و حیف جنسی میشه که استفاده کردی ، البته سلیقه و سبک خونه و نورش هم مهمه برای تصمیم گیری 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️