2777
2789
عنوان

وسواس فکری در بارداری!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 35 پست

شبنم جون تو بارداری به خاطر تغییر هورمونها حساسیت فکری بیشتر میشه‌گاهی دست خود آدم نیست و این فکرا مهارشون سخته

ولی نگران نباش

اینو در نظر داشته باش که قانون جذب کارشو درست انجام میده

پس حتی اگه مشکلی نباشه با این فکرای منفی و استرس زیادی مشکل به وجود میاد.

سعی کن خوشبین باشی و هر احساس و تغییر جدیدی تو بدنت رو به فال نیک بگیری.

به خاطر مادر شدنت داری تغییر میکنی.

قراره در آینده بچه اتو دلداری بدی پس خودتو قوی کن و افکارتو کنترل کن

و اگه میتونی خودتو سرگرم چیزی کن تا کمتر به بارداریت فکر کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخود آگاه ذهنم میره نمیدونم چیکار کنم!الان سرکلاسم با اینکه قبلش با مامانم حرف زدم بازم انقد ذهنم ر ...

شما کجا سونو رفتین که جنسیتو بهتون انقدر زود گفته

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که بمن عطا کردی شکرت🌹🌹
عزیزم بهت تبریک میگم.انشاالله بسلامت بچتو بغل بگیری...والا من ک لکه بینی دارم خونریزی هم دارم کلی هم ...

ببخشید آمپول رو از هفته چند استفاده میکنی؟ هفته 8 ام دکترم آمپول نداد گفت بعد هفته 10

لکه بینی دارم 

خوب مثلا چیا؟؟ اگه سختته نگو

اوایل ویار نداشتم ولی این اواخر کمی داشتم که اونم شب ها بود شکمم حسابی بزرگ و گرده پوستم و موهام شفاف و براق شده ،۳ کیلو وزن کم کردم،تو سونو بچه سمت راست بود،سینه هام بنفش صورتی شدن

سونو غربالگری رو باید چندهفته رفت؟

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

ماشااله به روحیه خوبتون، خدا بچتون رو حفظ کنه،انشالله که سلامته😗

مرسی عزیزم.انشاالله.‌.خواست خدا هرچی باشه همون میشه خودش بچه رو داده خودشم اگه بصلاحم باشه حفظش میکنه..منم البته نگرانیایی دارم نه که بی تفاوت باشم ولی خب دامن نمیزنم بهش چون هر ناراحتی و استرسی ک من داشته باشم به بچمم منتقل میشه...ذهنمو منحرف میکنم وگرنه روزای سختی رو میگذرونم.خدا همه ی نی نی هارو حفظ کنه

بیخیال باش این ک جنسیت چیه واسه دوران جاهلیت فود الان دخترو پسر یکی هستن و هردو شیرین و قندن ....چون ...

برا خودمم مهم نیس کلا این مشکل رو قبل هم داشتم همش فکر میکردم بچه م سقط شده،با اینکه خدارو شکر مشکل نداشتم و طول سرویکسم هم ۳۲ بود

ببخشید آمپول رو از هفته چند استفاده میکنی؟ هفته 8 ام دکترم آمپول نداد گفت بعد هفته 10 لکه بینی دارم ...

اگه اشتباه نکنم از هفته ششم بود...لکه بینیم هم خیلی جزیی بود منتها نمیدونم چرا دکترم ریسک نکرد و واسم آمپول نوشت گفت استراحت مطلقم باشم..هفته دهم خونریزی گرفتم چون آمپولم تمام شده بود و من نمیدونستم ک باید ادامه بدم...شما اما نترسیا بهترین راه واسه کسایی ک لکه بینی دارن استراحته فقط و فقط استراحت.پزشکت باید تشخیص بده که چه موقع تزریق کنی

عزیزم منم هفته 16هستم....چند روز پیش،آزمایش خون دادم ولی دقیقا مثل تو هستم و همش،میگفتم من که هیچ علامتی ندارم واسه چی اومدم آزمایش....فاصله ی ان تی و انومالی هم که 6هفتست....من از همین الان پر از فکر و خیالم

اگه اشتباه نکنم از هفته ششم بود...لکه بینیم هم خیلی جزیی بود منتها نمیدونم چرا دکترم ریسک نکرد و واس ...

هفته 6 دو روزم خونریزی داشتم بعدش سونو. رفتم دکتر سونو گفت نترس جاش محکمه 

اما لکه بینیم تمومی نداره 😧 

متاسفانه منم اینجوریم 

همش استرس لعنتی 

بیاین برای ارامش هم دیگه دعا کنیم 

برای ارام شدنت صلوات میفرستم منو فراموش نکنید

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂