2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن دخترم

127 بازدید | 7 پست

سلام دختر من تقریبا 18 ماهشه خیلی به سینه وابسته است خدا رو شکر غذا هم خوب میخوره میخوام از شیر بگیرمش 

چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راه حل بهم بگید       

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

وااااای دختر منم۱۴ ماهشه میخوام عید ازشیربگیرمش خیلی وابستس ب سینم‌ غذام نمیخوره

دکتر گفت ۲ کیلو کم داره😭

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار دوسالش کامل به بعد بگیر گناه داره  الان بغض میکنه  من تا دوسال و ۴ ماه به دخترم شیر ...

خدااااا قوت پهلوان

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

وای دارم دیونه میشم گاز میگیره

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

زخم سینه ام 

آخه غذا خوب میخوره حوصله اش سر میره میاد سراغ شیر

خانوما هي نگين گناه داره فلانه من انقدر شير دادم و.... مادر شايد مشكل داره، شايد ديگه توانشو نداره....هزاران شايد ديگه. خدا ميگه مادر هر وقت هواست ميتونه با همسرش مشورت كنه و فرزند رو از شير بگيره....حالا هي مياين عذاب وحدان ميدين بهشون....عه!!!! زشته به خدا......!!!!!

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌