2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت ینی چقدر؟

ببین خورشت رو باید کلا زود بزاری مثلا قورمی سبزی چهار ساعت با حررات ملایم باید پخته بشه نیم ساعت اخر پخت رو کمی روغن بریز و شعله رو کم کن تا جا بیفته و روغن بندازه خیلی خوشمزه میشه خورستها رو عجله ایی درست کنی اصلا مالب نمیشه

خورشت باید کم آب باشه وزیر شعله اش پایین باشه تانم نم جا بیوفته 

 یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نیم ساعت آخرت حتما دربشو نیمه باز بزار ، با حرارت ملایم بپزه..و روغن میندازه..اونم چه روغنی😍

یخم مفیده...

باید بزاری با حرارت ملایم خورش بپزه و روغنش بیاد روش..

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز