2777
2789
عنوان

مسخره ترین خواستگار

10607 بازدید | 36 پست

مسخره ترین و خنده دار ترین خواستگاری که داشتینو تعریف کنین دوستان😁😁😁😁

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه خواستگار برام اومد هیچی نگفتن فقط نشستن میوه و چای خوردن و همش هم از میوه مون تعریف کردن و رفتن😂😂😂😂

من ی خاستگار داشتم رفته محل كار پدرم گفته من دخترتو واسه پسرم میخوام خلااااااااص...بابامم گفته حالا بدتر اللن سركار ك نمیشه حرف زد...یعد عصر زنگ زده بابا تو راه ی جایی بوده گفته من پشت فرمونم...پدره هم گفته بریم ببریمش خونمون مباركه...بابامم گفته مگه گوسفنده ك بیایین برش دارین😂😂😂😂

پسر عموی بابام بود وای خدا اصلا بلد نبود حرف بزنه بهش گفتم آقا مهدی شما حالتون چطوره گفت خدا امواتتو ...

خخخخخخ😂😂😂😂

مذهبی مذهبی بود ک رفتیم تواتاق بحرفیم جای تعجب بود برام میگف زن داداشم الان چن ساله توخونمون زندگی م ...

خخخخخ منم مشابه اینو داشتم مامانه تنها اومده بود خواستگاری میگفتیم‌پس کو پسره میگف خجالت میکشه بیاد !!! میگف پسرام مث دخترن خیلی خجالتی ان وقتیم مهمون میاد خونمون میرن اتاقشون درو میبندن تا نامحرم و نبینن 🤣🤣🤣🤣 حالا قیافه مامان بابام به حرفاش دیدنی بود 😁

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

من ی خواستگار داشتم اسمش جعفر بوددوستام همش مسخرش میکردن بهش میگفتن جفی😂😂😂جفی کی بودی تو.بعد اصلاا قیافه خوبی نداشت میخواس بیاد بامن صحبت کنه حواسش پرت من شد پله روندید باکله گرومپی افتاد واایی هیچ وقت یادم نمیره اونو.😂😂😂ازخنده داشتم میترکیدم😁😁😁

خدایااخوشحالم که به عشقم رسیدممممم😇😇😇😍😍عشق من عاشقتم 

چن وقت پیش یه خواستگار مسخره و بیشعور داشتم مامان پسره وسطططططط جمع بهم میگه عزیزم شما چن کیلویی ؟؟؟یا دقیقا قدت چقده؟؟؟؟یا موهات بلنده؟؟؟؟ببینم موهاتو؟؟؟مطمنی ۱۶۸هستی؟؟؟ببخشید میشه بلند شی ببینم چقدر میزنی؟؟؟عزیزم شهریه دانشگات معمولا چقده؟؟؟؟پارتی داری برا کار ما عروسمان حتما حتما باس شاغل باشه!!!😐😐😐😐😐

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین