2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترسناک ترینش آینه که زیاد می بینم 

دزد می آد خونمون ولی من نمی تونم حرف بزنم هرچی داد می زنم کسی صدامو نمی شنود 

یا اینکه آدرس رو گم می کنم بازم هرچی داد می زنم کسی صدامو نمی شنود 

ولی اولیه هر چند وقت یکبار تکرار میشه

ترسناک ترین یه شیطان منو زندانی کرده بود و مچمو گاز گرفت خیلی ترسیدم، بامزه نبود بیشتر جالب بود همین چند روز پیش خواب می دیدم ایران تغییر کرده همه ریختن تو خیابون شاد شاد می خندن و خوشحالن بعد میون اون ادما یه کسایی دیدم که عمرا بتونم تو ایران ببینمشون اما اونا هم اونجا بودن 😊 صنعتی سنتی با هم زدم😂

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

خواب دیدم با خانواده شوهرم رفتیم مسافرت و خانواده پدرشوهرم رو دیدیم. تو واقیعت با اونا قطع رابطه کردن. بعد تو خواب با هم میرفتیم گردش و تفریح. اخر شب برگشتیم هتل من میخواستم برم حمام هرچی گشتم شرتم نبود😆😆😆😆به شوهرم گفتم اونم بدوبدو رفت به مامانش و باباش گفت خلاصه گوش به گوش شد همه فهمیده بودن اومده بودن توی اتاق ما. همه حتی شوهرای خواهرشوهرام و پدر شوهرم نقل شرت گم شده من نظر میدادن و میگفتن فامیلای پدرشوهرم برشون داشتن تا روش دعا بخونن بعد بزارن سر جاش. همه با هم میگفتن من نباید دیگه اون شرتارو حتی اگر پیدا شد بپوشم. بعد من میگفتم خب میخوام برم حموم پس چکار کنم؟ پدرشوهرم بدو بدو رفت شرت خودش رو اورد گفت بیا شرت منو بپوش تا بعد بریم برات بخریم. مادرشوهرم میگفت نه شرت تو مردونست من شرت خودمو بهش میدم بپوشه فکر کنم کش بیاد اندازش بشه. البته شاید براش کوچیک باشه ها. تو واقعیت مادرشوهرم 3 برابر من وزن و هیکلشه. خلاصه یه شرت تو شرتی شده بود که نگو. منم اون وسط داشتم حرص میخوردم😅😅😅😅

خواب دیدم با خانواده شوهرم رفتیم مسافرت و خانواده پدرشوهرم رو دیدیم. تو واقیعت با اونا قطع رابطه کرد ...

تو هم مثل من صنعتی و سنتی با هم زدی؟ 🤔😂😂😂

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
خواب دیدم با خانواده شوهرم رفتیم مسافرت و خانواده پدرشوهرم رو دیدیم. تو واقیعت با اونا قطع رابطه کرد ...

😂😂😂😂😂😂

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

عکسای بچگی نامزدمو یه بار مادرشوهرم نشونم داد...

چند هفته بعدش خواب بودم تو خواب دیدم ک خوابم و نصفه شبه یهو از خواب میپرم یه پسر بچه ک همون بچگی های شوهرمه کنارم خوابیده باحالت ترس بش گفتم تو کی هستی بلند شد دویید منم دنبالش دوییدم از خونه رفت بیردن تو کوچه افتادم دنبالش میدوییدم چند بار خوردم زمین رفت تو خونه خالم ک طبقه سومه(همسایه ایم) من بالا نرفتم

پسر بچه ک همون نامزدم بود خودشو از بالکن طبقه سوم خونه خالم پرت کرد پایین